Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Λοκρών: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης στα ΚΔΒΜ


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις Εκπαιδευτών στους Δήμους υλοποίησης του Έργου: «ΚΔΒΜ Στερεάς Ελλάδας και Ν.Αιγαίου», που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), με την υπ΄αριθμ 2326/107/02.10.2014 Απόφαση του Δ.Σ., στο πλαίσιο του Έργου: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για Εκπαιδευτές στους Δήμους υλοποίησης του Έργου.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων εντός σφραγισμένου φακέλου από 10/10/2014 έως και 23/10/2014 στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση και συγκεκριμένα για το Κ.Δ.Β.Μ. ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ  Πλ. Δημαρχείου 1 , Αταλάντη  352 00.


Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλλουν αίτηση για μία μόνο ειδικότητα και σε έναν μόνο Δήμο της επιλογής τους. Η υποβολή περισσοτέρων αιτήσεων και η επιλογή περισσοτέρων Δήμων ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ από τη διαδικασία επιλογής

Οι εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Δήμο και ειδικότητα και θα επιλέγονται σύμφωνα με τη κατάταξή τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στο Δήμο όπου επιλέχθηκαν.

Πληροφορίες: κ. Μαρκοπούλου Εύη ,
Τηλ. Επικοινωνίας: 2233350300,2233022374



Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε
ολόκληρη την ανακοίνωση
(σε μορφή .pdf)
από τον σύνδεσμο που ακολουθεί:



2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 9 ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ 67.000 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ.ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου