Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

               
                                               
 Αταλάντη 17-10-2014
                                                                                          Αριθμ. Πρωτ. : 05
ΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ
            ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΟΙΝ: Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ


Θέμα : "Αναβολή ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας."

Συγκλονισμένοι από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης, η οποία βύθισε σε βαρύ πένθος ολόκληρη τη Λοκρίδα, με το χαμό του 25χρονου φίλου μας και συντοπίτη κατά την διάρκεια κυνηγιού με συγχωριανό του, επιστήθιο φίλο του και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, ευχόμαστε κουράγιο στους συγγενείς του και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.     
     
Παρακαλούμε για την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 18-10-2014 και ώρα 4:00 μ.μ. αγώνα πρωταθλήματος της ομάδος μας με την ομάδα του Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ στο γήπεδο Μεγαπλατάνου, τόπο κατοικίας τόσο του θανόντα συντοπίτη μας όσο και του εμπλεκόμενου στο τραγικό συμβάν πρώην ποδοσφαιριστή μας, σε ημερομηνία που εσείς θα ορίσετε, συμπαραστεκόμενοι στο βαρύ πένθος στο οποίο βυθίστηκε ολόκληρη η περιοχή καθώς και ως ένδειξη σεβασμού στον πατέρα του θανόντα νέου, χάρη του οποίου την φετινή καλοκαιρινή περίοδο με προσωπική του εργασία συντηρήθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Μεγαπλατάνου τις οποίες χρησιμοποιεί ως έδρα το Σωματείο μας.
      
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους διοικούντες του αντίπαλου σωματείου και τις προφάσεις τους για την μη αναβολή του αγώνα θα θέλαμε να εκφράσουμε το σεβασμό μας σε αυτές, αλά να τους υπενθυμίσουμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι έννοια η οποία δεν αντικαθίστανται από κανένα αθλητικό γεγονός όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.
     
Σε περίπτωση απόφασης σας για διεξαγωγή του αγώνα παρακαλούμε ως ελάχιστο φόρο τιμής στον θανόντα φίλο μας, όπως επιτρέψετε στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς και την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.

-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-                            -Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-

ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένης                     ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΣΦ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου