Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στο ΠΕΔΥ-ΚΥ Αταλάντης ο ιατρικός εξοπλισμός του ΙΚΑ Αταλάντης

Εν κρυπτώ προγραμμάτιζαν να πάνε όλον τον εξοπλισμό στη Λαμία!!! 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Είχε αυθαίρετα και εν κρυπτώ προγραμματιστεί (από Λαμία μεριά) όλος εξοπλισμός του καταργηθέντος ΙΚΑ Αταλάντης να πήγαινε στο ΠΕΔΥ Λαμίας!!!


Ο εξοπλισμός του ΙΚΑ Αταλάντης, ο οποίος ουσιαστικά ανήκει στους Λοκρούς πολίτες, θα έφευγε από την πόλη της Αταλάντης για να ενταχθεί (από που κι ως που;;;) στο ΠΕΔΥ Λαμίας!!! Και αυτό θα γινόταν από τους φίλους μας Λαμιώτες (που μας έχουν ταράξει στην υποστήριξη) εντελώς αυθαίρετα και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, ούτε τον Δήμο Λοκρών, ούτε βέβαια το ΠΕΔΥ-ΚΥ Αταλάντης.

Να θυμίσουμε ότι στη Λαμία έχουν ήδη ενταχθεί και μεταφερθεί οι εξοπλισμοί όλων των άλλων μονάδων του ΙΚΑ του Νομού Φθιώτιδας. Τα πάντα πήγαν στην "αχόρταγη" Λαμία. Πλην του ΙΚΑ Αταλάντης.

Τελικά μετά από δύο μικρές "μάχες" και ένα μικρό "αγώνα δρόμου" όλος ο ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός του ΙΚΑ Αταλάντης, (που καταργήθηκε πρόσφατα ως οργανισμός και ενσωματώθηκε στο ΠΕΔΥ- Κ.Υ. Αταλάντης), μεταφέρθηκε και εντάχθηκε στο Κ.Υ. Αταλάντης μετά από προσωπική παρέμβαση της Διευθύντριας του κας Μαρίας Γεωργοπούλου και την καθοριστικής σημασίας συναίνεση του Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή της 5ης ΥΠΕ κου Γρηγόρη Δασταυρίδη, ο οποίος βοήθησε εξαιρετικά στην επίτευξη αυτού του θετικού και δίκαιου για τον τόπο αποτελέσματος.

  
..Και δεύτερη οδοντιατρική έδρα στο Κ.Υ. 

Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Αταλάντης κα Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τον κο Γρηγόρη Δασταυρίδη για τις ενέργειές του, ώστε ο εξοπλισμός να παραμένει τελικά στην Αταλάντη, αλλά επιπλέον και για τη σημαντική δεύτερη έδρα οδοντιατρικής η οποία εξασφαλίστηκε για το Κ.Υ. Αταλάντης. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν ταυτόχρονα να εργάζονται δύο οδοντίατροι στο Κ.Υ. τα πρωϊνά, εξυπηρετώντας καλύτερα και κυρίως γρηγορότερα τους ασθενείς και πάσχοντες.

5 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ Κ.Υ. Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA MANTRSKYLAΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ? ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΧΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ!!! ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ. ΤΟ ΤΑΜΠΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΚΙΟ!!!! ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ 13-10-2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου