Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απέρριψε η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ το αίτημα Λιόλιου για τα απορρίμματα!!!

Έγγραφο - κόλαφος από τη ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ
για τη δημοτική αρχή


Σε δεινή θέση περιέρχεται ο δήμος Λοκρών μετά την οριστική απόρριψη του αιτήματος του δημάρχου Λοκρών κου Νίκου Λιόλιου για μεταφορά και εναπόθεση των απορριμάτων του δήμου Λοκρών στο ΧΥΤΑ Θήβας.

Σύμφωνα με έγγραφο της, η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ απαντά στο δήμαρχο Λοκρών πως το αίτημα για την εναπόθεση των αστικών απορριμάτων του δήμου Λοκρών στον ΧΥΤΑ της Θήβας απορρίφθηκε λόγω του ότι ο Δήμος Λοκρών δεν έχει φροντίσει ώστε να λειτουργεί η προεπεξεργασία διαλογής των ανακυκλώσιμων απορριμάτων.

Εδώ η δημοτική αρχή έχει τεράστια ευθύνη για την τροπή και την εξέλιξη των πραγμάτων όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Ο κος Λιόλιος σε τηλεοπτικές του παρελάσεις διαβεβαίωνε τους πάντες ότι έχει λύσει οριστικά το πρόβλημα των απορριμάτων στο δήμο Λοκρών. 
- Το σύστημα ανακύκλωσης που παρέλαβε η δημοτική αρχή, το οποίο αν και σε αρχικό στάδιο ήταν μία καλή "μαγιά" για να προχωρήσει ο δήμος, στην ουσία δεν υπάρχει πια. Τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα πάνε στη χωματερή.   
- Με την κομποστοποίηση την οποία τέσσερα χρόνια τώρα ακούμε, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Φθηνά λόγια και αναξιόπιστες διαβεβαιώσεις.
- Το χρονοδιάγραμμα για τα ΣΜΑ δεν υπάρχει και αυτό πια μετά την απόρριψη δύο φορές μάλιστα από το ΥΠΕΕΚΑ του σχεδίου για την δημοπράτηση του έργου. 

Ο δήμος Λοκρών μετά αυτή την απόφαση της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ δυστυχώς βαίνει προς μεγάλες περιπέτειες. 

Ο κος Λιόλιος εκτός από το όπως αποδεικνύεται από έγγραφο δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για τη συνεργασία με τη ΔΕΠΟΔΑΘ, προφανώς στο μόνο που αποσκοπούσε ήταν η προεκλογική εκμετάλλευση του θέματος με τηλεοπτικές φωτοβολίδες και βαρελότα.

Περιμένουμε να τον δούμε ξανά στα γνωστά κανάλια να μας διαβεβαιώνει και να ωρύεται κατά πάντων... Παλιά μου τέχνη... 

Δείτε το έγγραφο της ΔΕΠΟΔΑΘ:




45 σχόλια:

  1. Φαινόμενο αναξιοπιστίας, αδιαφορίας και ανικανότητας. Τόσο ανίκανη, τόσο αδιάφορη, και τόσο αναξιόπιστη δημοτική αρχή δεν έχει περάσει ποτέ από τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΑ... ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ. ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΩΣΕ. ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Ώστε λέγαμε ψέματα κύριε Λιόλιο όταν επιμέναμε ότι δεν έχει εξασφαλιστεί καμία απόφαση για την μεταφορά των απορριμάτων μας στη Θήβα; ε;

    Το πούμε τώρα ποιος ήταν τελικά ο ψεύτης είναι περιττό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ. ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Το σίγουρο είναι ότι η Θήβα με αυτή την ξεκάθαρη απάντηση, δεν έχει σκοπό να κάνει αντιπολίτευση στο Λιολιο, ούτε να εξυπηρετήσει τα "συμφέροντα" που θέλουν να τον ανατρέψουν, όπως μας έλεγε κάθε φορά που τολμούσαμε να θίξουμε το θέμα.

      Διαγραφή
    3. Το ΔΣ δεν είναι ενήμερο για αυτή την εξέλιξη. Ο Δήμαρχος μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν μας έχει ενημερώσει για το θέμα. Για πρώτη φορά το διαβάζουμε εδώ. Περιμένουμε να ενημερωθούμε από τον Δήμαρχο.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    6. Προς τον τρίτο απο πάνω ανώνυμο (δεν μας έχει ενημερώσει)δεν ντρεπεσε λίγο που απαντας ανώνυμα;όταν χωρίζατε της θέσεις για το που θα σας εβαζε που σας ενημέρωνε;

      Διαγραφή
  3. Η φώτο από ποια κλαρινοπανήγυρη είναι? τι τραγουδάει ο κύριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΜΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ? ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε δεν μας είχες πει έτσι.... Στις πλατείες το Μάιο άλλα λέγαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TΟΥ KANATE TΗ ΜΟΥΡΗ ΚΙΜΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΜΟΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΙΚΡΑΣΕ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι κάνει, ή το πόσο φιλότιμο έχει, ο Λιόλιος δεν είναι το θέμα. Λίγο ενδιαφέρει αν αμαυρώνεται το όνομά του, ή αν θεωρείται αυτός και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, αναξιόπιστη δημοτική αρχή. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο δήμος από δω και στο εξής. Και τόσο ο κύριος Λιόλιος, όσο και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που περήφανα τον στηρίζουν θα πρέπει να μας εξηγήσουν τι ακριβώς κάνουν στο δήμο. Η ευθύνη είναι συλλογική.

      Διαγραφή
  8. ....τα προβατα εψηφισαν...πλεον ειναι αργα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ [ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ] ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

      Διαγραφή
  9. Γρήγορα για την προεπεξεργασια και διαλογή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων , δεν είναι αργά και τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ??? ...ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ...???

      Διαγραφή
  10. Η Αταλαντη με τον σωβινισμο της καταδικασε τους δημοτες του υπολοιπου δημου.Δεν ηταν μονοφθαλμοι οι αλλοι,ηταν πολυ ανωτεροι του Λιολιου και απο πλευρας ηθικης και παιδειας.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ!!! ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ??? ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
  12. Φταινε ολοι και ο Καρατραντος και η Θεοδοσιου,αυτοι οι δυο κυριως γιατι τον ηξεραν.Δεν φταιει ο μεγας προμηθευτης του δημου και ο συμπολιτης του για τους δικους τους λογους.Καλα για τον Θεοχαρη και τον Γιαννακη ξεκινα νεα λαμπρη πολιτικη πορεια.Οι αλλοι ειναι ανευθυνοι μεχρι στιγμης,αλλα απο δω και περα το τι ψηφιζουν θα πρεπει να προσεχουν και να αφουγκραζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΥΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ ΝΥΧΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  13. ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ¨?ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ"ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ?ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑΝΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ"?ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΗΜΩΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το εγγραφο του ΥΠΕΚΑ εχει ημερομηνια 13-1-2014 και προειδοποιουσε οτι ο διαγωνισμος για τον ΣΜΑ ειναι "σικε" και ζητουσε εξηγησεις,αλλα για τους δικους του λογους δεν το ελαβε υποψιν.Το δευτερο εγγραφο του ΥΠΕΚΑ ακυρωσε την δημοπρασια με ημερομηνια 13-3-2014.Αυτο το εγγραφο το εκρυψαν 6 ολοκληρους μηνες,γιατι ηταν προεκλογικα και εξαπατησαν τους ψηφοφορους(αυτο ειναι αδικημα),αφου το απεκρυψαν απο το δημοτικο συμβουλιο και την οικονομικη επιτροπη,αρμοδια για τις δημοπρασιες(και αυτο ειναι αδικημα),με αποτελεσμα να φθασουμε μεχρι εδω.Τωρα τα σκουπιδια θα ειναι πανω απο το κεφαλι των Αταλαντιναιων.Μηπως νοιωθετε οτι σας κοροιδεψε?Μηπως ο εκλεκτος της καρδιας σας ηταν "προικοθηρας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΜΙΣΑ Ή ΣΤΡΑΒΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ... ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Χαχα ακριβως ακομη το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί χαχααχαχ γελάω με τα χάλια όλων μας...

      Διαγραφή
  19. Δεν βαριεστε κανα τραπεζακι θαχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο κ.Ρουσσης τσιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Ρούσσης όπως και οι άλλοι αρχηγοί των παρατάξεων δεν γνώριζαν το θέμα. Κανένας από το ΔΣ δεν γνώριζε για την ύπαρξη αυτού του εγγράφου και την απάντηση της ΔΕΠΟΔΑΘ. Φυσικά αναμένουμε αντιδράσεις και δηλώσεις τώρα που αποκαλύφθηκε.

      Διαγραφή
  21. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΣΤρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

    Για να αποκτήσει το κάθε σχόλιο αξία, πρέπει να γίνεται επώνυμα. Μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία, πέστε φωναχτά ότι σκέφτεστε, αναδείξτε το πρόβλημα. Έχουμε ένα Δήμαρχο και ένα Δημοτικό Συμβούλιο που στην καλύτερη περίπτωση δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες ούτε αυτών που τους ψήφισαν. Η φυσική μας παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια μπορεί να δράσει ως μοχλός πίεσης για να περισώσουμε ότι πλέον μπορούμε και για να αποτρέψουμε ότι μπορεί να ανατραπεί. Σε κάθε Δημοκρατία η συμμετοχή, η έκφραση γνώμης και ο αγώνας για την βελτίωση της ζωής μας είναι υποχρέωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ??? ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ... ΠΑΡΑΒΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ... ΚΟΜΨΑ... ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ...

      Διαγραφή
    3. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΣΤρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

      Δεν διαφωνώ με όσα διάβασα, ίσα ίσα, απλά θεωρώ ότι πρέπει εκτός από τους αφορισμούς να υπάρχει και δράση. Με το μοναδικό σχόλιο που διαφωνώ είναι το "ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..." στην δικιά σου απάντηση. Σε ότι αφορά τους δικούς μου σχολιασμούς για τη Δημοτική αρχή, δες το σχόλιο αμέσως μετά το δικό σου.

      Διαγραφή
  22. ΑΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΥΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε μέρα της θητείας του που περνά, ο κος Λιόλιος επιβεβαιώνει και δικαιώνει όλο και περισσότερο τον Σκαμπερδόπουλο σε αυτό το θέμα. Για το αδιέξοδο υπάρχουν ευθύνες και οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο: Λιολιος, Μαμάνδρας, Ζαΐμης, Καρατράντος... Οι τέσσερις ιππότες της αποκάλυψης για το δήμο Λοκρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λυπάμαι τον Μπακογιάννη και τον Σταυρογιάννη που τους τα ζαλίσει τώρα... Να του βρουν λύση... Κάθε μέρα καλημέρα...

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΛΙΟΛΙΟ ΘΕΛΑΝΕ

      Διαγραφή
  24. ΑΝΟΙΧΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ . ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΑΦΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου