Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Λοκρών: Στα χαρακώματα για τα σκουπίδια - Δήλωσεις Κ.Αγγελούση στον fm1


Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο  Λοκρών μετά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης πως η δημοτική αρχή δεν  προχώρησε στην  δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης για την μεταφορά των απορριμάτων στον ΧΥΤΥ Θηβών με αποτέλεσμα να υπάρξει τελεσίγραφο από τον φορέα της Θήβας. 

Ο εκπρόσωπος  της αντιπολίτευσης στο Δ/Σ  Κώστας Αγγελούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 υποστήριξε πως ο δήμος είχε δημοπρατήσει το έργο με φωτογραφική προκήρυξη η οποία ακυρώθηκε από το υπουργείο εσωτερικών με αποτέλεσμα να κινδυνεύει  με απόρριψη χρηματοδότησης του το έργο από  το ΕΣΠΑ.

Επανήλθαμε στους ΧΑΔΑ στη Λοκρίδα και από τις αρχές του 2015 έρχονται και οι καμπάνες από την ευρωπαϊκή ένωση είπε ο κ.Αγγελούσης.



4 σχόλια:

  1. Ο κ. Αγγελούσης δεν συνηθίζει να κάνει καταγγελίες και δηλώσεις για μικροπολιτικά οφέλη. Δεν το έκανε ποτέ τέσσερα χρόνια τώρα. Δεν το έκανε ούτε ακόμη κατά την προεκλογική περίοδο. Ούτε μία φορά δεν έχει καταγγείλει στο παρελθόν τη δημοτική αρχή για κανένα θέμα. Για να κάνει λοιπόν αυτές τις δηλώσεις σήμερα, αυτό σημαίνει ότι το θέμα είναι σοβαρότατο και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο δήμος στο μέλλον τεράστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ... ΑΝ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά, τόση επιμονή για ΕΝΑΝ συγκεκριμένο εργολάβο; Γιατί; Το μέλι έχει; Υπάρχει καμιά εξήγηση από τη δημοτική αρχή; ή να υποθέσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου