Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γ.Γώγος στον fm1: Ουαί υμίν υποκριτές!


Με σκληρά λόγια αλλά και πικρές αλήθειες ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Γιώργος Γώγος σχολίασε  το παρασκήνιο  που στήθηκε σε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο σε όλη την Στερεά Ελλάδα με αφορμή τις εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας.
     
Μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο έμπειρος αυτοδιοικητικός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει πολλούς συναδέλφους του ως υποκριτές που  κατά παράδοση βρίζουν τις κυβερνήσεις, ειδικά τώρα χαρακτηρίζουν σε όλους τους τόνους ως  τον νεκροθάφτη της Αυτοδιοίκησης  τον Καλλικράτη και όταν ο κ. Γώγος τους παρουσίασε ένα  σχέδιο ψηφίσματος να καταδικάσουν όλοι μαζί τον Καλλικράτη, εκείνοι σιώπησαν. "Επεσε μια μουγκαμάρα λες και  ήταν σε κηδεία" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γώγος.

Κάπως έτσι  έχουμε καταντήσει  σκουπιδιάρηδες και ζήτουλες της κεντρικής εξουσίας και μας πατάνε κάτω το  κεφάλι, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας.


4 σχόλια:

  1. ΜΑ ΚΑΛΑ... ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΔΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΩΓΟΥ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.

    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΕΔ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΩΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου