Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«ΑΓΚΙΝΤΑΤΟΡΕΣ»

[ Του Μπάμπη Μώκου ]

  Περιφερόμενοι, αλλαλάζοντες αγκιντάτορες σταθμίζουνπλέον τις διαθέσεις του ..πόπολου. Φρονώντας πως με κάθε τρόπο θα προσαιτεριστούν ψηφοπελατεία δεν ορρωδούν προ ουδενός, εναγκαλιζόμενοι τα μέσα και τα μέτρα κάθε είδους προβολής κομματικών βλέψεων.Σφετεριστές ολκής ,για μια ακόμη φορά υποτιμούν καταφανέστατα το λαικό αισθητήριο,λες και απευθύνονται  σε Αβοργίνους, χαχόλους.

   Εκμεταλλευόμενοι τα αδιέξοδα ,την σύγχυση πολιτικής κατεύθυνσης του κόσμου, άλλοτε με ψεύδη, άλλοτε με υπερβολές και συνήθως με ατέρμονες ανούσιες αναλύσεις στα ΜΜΕ, βαυκαλιζόμενοι ελπίζουν προσδοκώντας τα…ψηφαλάκια.

    Πάτρονες της χρηματοπιστωτικής αδηφαγίας,αναλίσκονται σε λογίδρια καταστροφικών προβλέψεων για το μέλλον της χώρας σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.
   
  «Ξενιστές» του συστήματος, ανερμάτιστοι, ανομολόγητοι με προκλητικότατο φαρισαισμό, οι κατα κοινή αντληψη και παραδοχή μέγιστοι προσοδοθήρες, μπερδεύουν την ελπίδα με την τιμωρητική καθαρτήρια λαική αντίδραση.

    Πόλωση,συμπίεση ,πόλεμος,αοριστίες για επερχόμενο Αρμαγεδώνα, αποτελούν τις σκόπιμες κεφαλίδες κάθε διακήρυξης των εσαεί νεποτιστών. Γι’ αυτό και βυσσοδομούν ακατάπαυστα ανάμεσα σε παλινωδίες και ετεροπροσδιορισμούς.


     Κι’ ο λαός,ο κόσμος; Τι να κανει ο κόσμος που προσπαθεί να συνέλ θει από τα αλεπάλληλα…ντιρέκτ διαρκείας;Τι ναν κάνει ενας κόσμος που από… λιποβαρής εκφυλίστηκε από κάθε αποψη σε ελλειποβαρή;

Από την άλλη μεριά κάποιοι-πολλοί μιλούν για…πίκα της αντιπολί τευσης και ανυπομονησία εναλλακτικης διακυβέρνησης.

Εδώ κάθε γνωστικός χάνει τα μυαλά του: Δηλαδή σύμφωνα με κάποιους είναι αναισχυντία-ντροπή να αντιπολιτεύεσαι την ζοφερή πραγματικότητα; Τι διάολο ράτσα;Τι διάολο λαός είμαστε λοιπόν;

Τι ,στην ευχή,μέλλον προσδοκούμε; “In vivo” η “In vitro” ,την ώρα που η ελληνική πολιτική διαποτίζεται από ενα φοβικό σύνδρομο που λειτουργεί παραλυτικά; Μήπως κατευθύνουμε τις τύχες μας με βάση κάποιο Ισουίτικο τρόπο δοκιμασίας;

     Ας αποφασίσουμε να πάψουμε να παριστάνουμε τους …παραστάτες και ακολουθητές ιδεοληψιών των κάθε λογής δημοσιολογούντων καθηγητών.

Ο Μπίσμαρκ το είχε πεί: «Τρείς καθηγητές η ειδικοί αρκούν για να καταστραφεί η πατρίς».

Οι συνεχείς…λούπες θα μας εξοντώσουνΤην ώρα που η πείνα σοβεί, ας κάνουμε ό,τι πρέπει να …αλεγράρει το μυαλό μας.Βαβυλωνία και πολιτικά…βεγγαλικά,δεν μας πάνε.Οσο για τους εμμένοντες κρατούντες, εγωταυριστές, αβροδίαιτους και αδρόμισθους …δοσομέτρες, ας καταννοήσουν επιτέλλους πως η εναλλαγή στην εξουσία είναι  το οξυγόνο της δημοκρατίας. Οσο για τους αντιπολιτευόμενους  μία και καθοριστική η παραίνεση: Συγκερασμένο πάθος και ηρεμία!!

Υ.Γ. Και να μην ξεχνούμε  τα λόγια του υπέρτατου  Ν.Γκάτσου:
        
                      «Πάντα στον  κόσμο θα΄ρχεται
                        Παρασκευή μεγάλη. Και κάποιοι
                        θα σταυρώνονται,για να σωθούν
                        οι άλλοι».- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου