Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Εκπροσώπηση του ΦΔΕΔ Παρνασσού σε Διημερίδα-Τεχνική συνάντηση στην Ιταλία


  Με ιδιαίτερα τιμητική αναφορά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στους Φορείς Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Παρνασσού, Οίτης και Βίκου-Αώου & Πίνδου, ολοκληρώθηκε η Διημερίδα/Τεχνική συνάντηση "Medimont Parks 2014", που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 στο San Potito Sannitico της Ιταλίας, σε συνέχεια της περυσινής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Γραβιά στις 17, 18 και 19 Οκτωβρίου 2013. 

Η συνάντηση αυτή διοργανώνεται από το το Club Alpino Italiano (Ορειβατική Λέσχη Ιταλίας), στο πλαίσιο του "Προγράμματος Medimont Parks" (Προστατευόμενα βουνά της Μεσογείου) με στόχο να προτείνει και να προωθήσει τα νέα οικο-τουριστικά μονοπάτια της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Τυνησίας και να τα εντάξει στις «διαδρομές» που προτείνει το Club Alpino Italiano, στα μέλη του.   
     Η ελληνική συμμετοχή στη συνάντηση, εκπροσωπήθηκε από τον Αριστείδη Μερτζάνη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στον οποίο επιδόθηκε και Τιμητική πλακέτα-διάκριση. 

Το θέμα που παρουσίασε σχετικά με τον Παρνασσό αφορούσε τα δύο μονοπάτια που προτάθηκαν από το Φορέα Διαχείρισης και συγκεκριμένα: “Το μονοπάτι της Ελάτης” προς τη σπηλιά του Οδυσσέα Ανδρούτσου στην Τιθορέα, “Το μονοπάτι του Σπηλαίου των Νυμφών” προς το Κωρύκειο Άντρο.

                                                                
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου