Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Απόλυτα ξεκάθαρο μήνυμα Κυριακάκη από τη Λαμία προς τους πολίτες


Αισιόδοξο για την ανατροπή και την αλλαγή της σημερινής κατάστασης ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα της σύντομης ομιλίας του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη, στην εκδήλωση για τις προγραμματικές κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για τη Στερεά Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Ακολουθεί η ομιλία του Βουλευτή:


«Έχουμε την τιμή, σήμερα, οι περιφερειακές συνδιασκέψεις που είχαμε προαναγγείλει ήδη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να ξεκινούν από τον τόπο μας.

»Ο στόχος είναι να σχεδιάσουμε όλοι μαζί (πολιτικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς, κινήματα πολιτών και πολίτες ατομικά) το μέλλον αυτού του τόπου.

»Γιατί έχει έρθει αυτή η στιγμή, που ταυτόχρονα με τη συνέχιση της αντίστασης στη βαρβαρότητα του μνημονίου, ταυτόχρονα με τη συνέχιση της αλληλεγγύης σε όσους υποφέρουν τα μέγιστα από την ανθρωπιστική κρίση, έχουμε χρέος να  σχεδιάσουμε με συγκεκριμένα βήματα το αύριο.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε στη Θεσσαλονίκη πάνω σε ένα πρόγραμμα αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης & δημοκρατίας. Ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ανάκτηση της εργασίας, την αλλαγή του πολιτικού συστήματος και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

»Αυτό το πρόγραμμα δεσμευτήκαμε να το συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες, να το συγκεκριμενοποιήσουμε ανά περιφέρεια, να το εμβαθύνουμε, να μοιραστούμε την ευθύνη με τους πολίτες και να το θέσουμε στην κρίση του λαού μας στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

»Για να «μπούμε σε μία άλλη λογική». Με συμμετοχή, δημοκρατία, και διαφάνεια και με στόχο ξεκάθαρο: να βγούμε από την καταστροφική πορεία των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών και να σώσουμε το μέλλον προς όφελος του λαού και της χώρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου