Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χαϊκαλαποστολοπουλιάδα

[ Του Κωνσταντίνου Κούρου ]
  
Συμμετέχοντας ως δέκτης του βομβαρδισμού πληροφοριών που συντελείται καθημερινά μέσω των ΜΜΕ νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την άποψή μου παρουσιάζοντας την δική μου αλήθεια όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. 

Στην Ελλάδα ζούμε αρκετά περίεργες καταστάσεις. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι καταγράφουν ο ένας τον άλλο βλέπε: Κασιδιάρη – Μπαλτάκο, Χαϊκάλη – Αποστολόπουλο, και αναφέρονται σε πρωθυπουργούς, στη δικαιοσύνη και αναρωτιέμαι σε ποια άλλη χώρα θα γίνονταν όλα αυτά και την επόμενη μέρα θα πήγαιναν σαν να μην συνέβη τίποτα οι πρωταγωνιστές να ψηφίσουν για την εκλογή του πρώτου πολίτη της  χώρας; 

Δεν θέλω να αξιολογήσω το περιεχόμενο αυτών των καταγραφών για τι πολύ απλά δεν με απασχολεί! Για μένα αποτελεί θέμα της δικαιοσύνης. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι ότι επί της αρχής δεν είναι δυνατόν οι Βουλευτές να υιοθετούν γκανκστερικές πρακτικές (βιντεοσκοπήσεις, εκβιασμούς, χρηματισμούς κτλ).  

Και επειδή κάποιοι θα προτρέξουν και θα πουν "αααα αυτός είναι ΝΔ" θα σας πω το εξής: Στην περίπτωση Χαϊκάλη και ουσιαστικά κυβέρνησης και οι δυο πλευρές το θέμα το χειρίστηκαν με το χειρότερο τρόπο. Ο πρώτος με την αναφορά του στα 5000 ευρω κατέστησε τον εαυτό του αναξιόπιστο. Η δε μήνυση του πρωθυπουργού και η δικαιοσύνη (έβαλε την υπόθεση στο αρχείο) για ένα άτομο σαν και εμένα που δεν είναι ούτε ΝΔ ούτε ΑΝΕΛ, αφήνει πολλά ερωτήματα για όλες τις πλευρές. 

Συμπέρασμα: θα ήθελα πολύ από τη μια ο πρωθυπουργός να έδειχνε με την στάση του ότι θέλει να βγουν όλα στο φως, το έκανε στην αρχή με την κυρία Βούλτεψη αλλά μετά μαζεύτηκε και φυσικά ο κύριος Χαϊκάλης και οι υπόλοιποι πολιτικοί να αφιέρωναν αντίστοιχο χρόνο στο να βρουν λύσεις για τα φοβερά προβλήματα που βιώνουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου