Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

170 ΜΗΧΑΝΕΣ BMW ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

  

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... 170 ακριβές μηχανές με τους ιδιοκτήτες τους φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο "ΓΑΛΗΝΗ" το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14/15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2015, για να κόψουν και φέτος την Πρωτοχρωνιάτικη Πίτα τους.


Είναι η δεύτερη κατά σειρά χρονιά που ιδιοκτήτες μηχανών BMW δίνουν ραντεβού στο ξενοδοχείο "Γαλήνη" και ο στόχος είναι να καθιερωθεί σαν θεσμός, ώστε τα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ να αποτελέσουν σημείο συνάντησης για τα μελή τους από όλη την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
    ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (που τις ειδες)?????
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ, ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ:
    Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
    ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ. ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΜΑΚΡΗΝΙΤΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ!!!
    ΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΔΕΝ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙΣ. ΣΥΝΕΛΘΕ?????

    Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου