Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Επιστολή Λαϊκής Σεισπείρωσης προς τον Δήμαρχο Λοκρών για τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ


14/2/2015
ΠΡΟΣ: 
1.  ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ
2.  ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΛΟΚΡΩΝ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ       
2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ 
    ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ




Οι εργαζόμενοι στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις από τα μέσα του ΓΕΝΑΡΗ απαιτώντας να πληρωθούν την απλήρωτη δουλειά αρκετών μηνών, επαναπροσλήψεις απολυμένων κ.λ.π.

Η εν λόγω εταιρία, η οποία οφείλει στο Δήμο πολλές χιλιάδες ευρώ  επειδή δεν καταβάλλει τα μισθώματα αρκετών ετών, αντί να ικανοποιήσει τα αιτήματα των απεργών, με εκβιαστικά διλλήματα, μεθοδεύσεις κ.λ.π. προσπαθεί να διασπάσει τον αγώνα τους, να τους εξαναγκάσει να πληρώνονται με δώδεκα μισθούς αντί για δεκατέσσερις, να δεχθούν νέες μειώσεις στους βασικούς μισθούς.

Αντί να συναντηθεί με το σωματείο τους να συζητήσουν, να υποβάλλει προτάσεις για να βρεθεί λύση, με τραμπούκικους τρόπους προσπαθεί να εισβάλλει στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για να την διαλύσει.

 Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στεκόμενη στο πλευρό των απεργών και συμπαραστάτης του αγώνα τους. Καταδικάζει την εργοδοτική αυθαιρεσία και ασυδοσία. Θεωρεί  πως –όπως έχουν κάνει και άλλοι φορείς- ο Δήμος  Λοκρών πρέπει να πάρει θέση υπέρ των εργαζομένων και να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του.

Για αυτό  ζητάμε να συζητηθεί το θέμα εκτός Η.Δ. στο άμεσο Δ.Σ., για να παρθούν ανάλογες αποφάσεις, να επιβληθούν  μέτρα για την μη καταβολή των μισθωμάτων, για την περιβαλλοντική  καταστροφή που διαπράττει η συγκεκριμένη εταιρία στη Λάρυμνα και την Τραγάνα. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

          ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΡΟΥΣΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??? ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΕΣΒΥΩΠΊΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ... ΜΑΚΡΥΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΗ ΛΑΡΚΟ... ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου