Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ φέρνουν νέα βαριά και βάρβαρα μνημόνια

[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]

Κε αρχισυντάκτη

Μια μπόχα πλανάται πάνω από την Χωρά και το τόπο μου, τα Καμένα Βούρλα, η μπόχα της υποτέλειας και της υποταγής.

Τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας δείχνουν το πραγματικό  πρόσωπο της ΕΕ και δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών. Ο εκβιασμός που υφίστανται οι Έλληνες τις τελευταίες ώρες και από τα δύο μπλοκ, και του ΝΑΙ και του ΟΧΙ αποσκοπούν να δημιουργήσουν ένα ψευτοδιχασμό. Λέγοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ εννοούν και οι δυο ΝΑΙ στα επ’ άπειρον μνημόνια  και στην ΕΕ. Άλλωστε, ξέρουμε για τα επαναληπτικά δημοψηφίσματα στην Ιρλανδία, την Δανία και την  Γαλλία μέχρι να καταλήξουν εκβιαστικά στην αρεστή απόφαση για το  διευθυντήριο της ΕΕ.

Οι στόχοι της ΕΕ φανήκαν ξεκάθαρα στην ομιλία της Μέρκελ στο Γερμανικό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η ΕΕ τα επόμενα 30 χρόνια πρέπει να συντονίσει τους μισθούς της με εκείνους των κύριων ανταγωνιστών της, δηλαδή της Κίνας και της Ινδίας.Ό λες οι χώρες πρέπει να προετοιμάσουν δημοσιονομικά δηλαδή κανένα δικαίωμα και μισθούς Ινδιών.

Ουσιαστικά και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ φέρνουν νέα μνημόνια, πολύ βαριά και βάρβαρα και τεχνηέντως σπρώχνουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό να επικυρώσουν.

Η ΕΕ δεν εξανθρωπίζεται είναι και θα παραμένει όπως και οι άλλες ενώσεις BRICS Ευρασιατική ένωση, οργανισμοί καπιταλιστικής ολοκλήρωσης και εκείνοι που σου έταζαν  ότι θα τα καταφέρουν με σκληρή διαπραγμάτευση με παρτικολάρισμα  θα κατάφερναν ότι δεν κατάφεραν οι υποτακτικοί σε κορόιδεψαν. Γνωρίζου οι αριστεροί ότι τον καπιταλισμό τον ανατρέπεις και δεν διαπραγματεύεσαι με το πεινασμένο λιοντάρι.

Απευθύνομαι στους συναγωνιστές που πιστεύουν ότι με το ΟΧΙ έχουν κάτι να κερδίσουν. Μόνο  η συντεταγμένη έξοδος της χώρας  από την ΕΕ, η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής , η σταθερή εργασία για όλους, η καταπολέμηση της μετανάστευσης των νέων επιστημόνων, μπορεί να εξασφαλίσει μία ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή για τον λαό, όταν ο ίδιος ο λαός είναι αφέντης στον τόπο του και όχι μπιστικός της Ευρώπης. Φαντάζομαι, ξέροντας τις προθέσεις σας ότι δεν θέλετε να κατατάσσεται σαν το Ναπολιτάνο η τον Νταλέμα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ   
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑΚΥΡΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

          Γιάννης Φραγκούλης
   Αυτοκινητιστής
                Καμένα Βούρλα

2 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ''ΝΑΙ'' ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Φραγκο δεν βλεπετε οτι το ναι το εχει παρει εξ ολοκληρου ο κοσμος πάνω του. Ποιος Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δεν τον πιστευουν καν. Και ενω η αναλυση του ΚΚΕ ειναι σωστη εγκληματικη ειναι η σταση του. Αντι να δουλεψει με τον λαο για ενα οχι σε καθε τι μνημονιακο και να δωσει και την τακτικη μαχη του δημοψηφισματος καλει τον λαο να αγνοησει αυτη τη μαχη και να σηκωσει ουσιαστικα τα χερια ψηλά. Και αν υπερισχυσει το ΝΑΙ δεν θα απογοητευτει κοσμος δεν θα παρει τα απανω του το συστημα; Αλλα ξεχασα τι Παπαγος τι Πλαστηρας και ο λαος φυσικα ειναι χαζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου