Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η πρώτη Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Δήμο Λοκρών!!!

  
Παρέδωσε την πρώτη Κινητή Αστυνομική Μονάδα στη Φθιώτιδα ο Υπουργός Η πρώτη Κινητή Αστυνομική Μονάδα στη Φθιώτιδα είναι γεγονός

Υπέγραψε συνεργασία με το δήμο Λοκρών - Μνημόνιο συνεργασίας με τον δήμο Λοκρών υπέγραψε σήμερα στην Αταλάντη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.
  
  
Παράλληλα ο υπουργός παρουσίασε την Κινητή Αστυνομική Μονάδα, που θα δραστηριοποιείται στον δήμο Λοκρών και επίσης επανέλαβε πως στόχος του υπουργείου είναι η αστυνομία να έρθει πιο κοντά στον πολίτη αλλά και ο πολίτης να αγκαλιάσει την αστυνομία.

Εκτός από την Κινητή Αστυνομική Μονάδα το Α.Τ. Αταλάντης έχει ενισχυθεί με 20 αστυνομικούς από τις φυλακές του Δομοκού και ενώ τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν 6 τζιπ 4χ4.
  



«Πρέπει εμείς να πηγαίνουμε στον πολίτη, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές...», είπε ο Γιάννης Πανούσης παρουσιάζοντας σήμερα την Κινητή Αστυνομική Μονάδα στην Αταλάντη.
Η περιοχή της Λοκρίδας είχε όντως σοβαρότατα προβλήματα αστυνόμευσης και λόγω έλλειψης προσωπικού, αυτοκίνητων, αλλά και υποδομών.
Αυτά μέχρι χθες. Γιατί το Α.Τ. Αταλάντης ενισχύεται με 20 αστυνομικούς επιπλέον, ενώ τις επόμενες ημέρες, εκτός την ΚΑΜ, θα παραδοθούν και έξι τζιπ 4χ4.
Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), που λειτουργούν επίσης στα Ιωάννινα, την Ξάνθη και την Εύβοια εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΕΤΟΣ» για την Αστυνόμευση – Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Φθιώτιδας στελεχώνεται από τρεις αστυνομικούς, που προέρχονται από την τάξη, την ασφάλεια και την τροχαία, ώστε να μπορούν να επιλαμβάνονται στο σύνολο των αστυνομικών αρμοδιοτήτων, ενώ επιπλέον διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για την πρώτη ανταπόκριση σε διάφορα θέματα ή αιτήματα των πολιτών.
Επίσης ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να φτιάξει και να λειτουργήσει, για πρώτη φορά στην ΕΛ.ΑΣ., Ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα, για να μην τρέχει ο πολίτης και ταλαιπωρείται για πράγματα και υπηρεσίες που θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά.
Επίσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης βρέθηκε σήμερα στην Αταλάντη μαζί με όλους τους επιτελείς του και για έναν ακόμη λόγο. Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Λοκρών.
«Κύριο μέλημά μας η συμφιλίωση της αστυνομίας με την κοινωνία...», τόνισε για μια ακόμη φορά ο υπουργός.
Δείτε το βίντεο από την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας που έγινε στην αίθουσα του Δημαρχείου στην Αταλάντη...


 

 Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γιάννη Πανούση στη Λοκρίδα:


1 σχόλιο:

  1. ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΜΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ.
    ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου