Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση Δ.Ε.Μαλεσίνας για καταγγελίες κατασκευών στη Βλυχάδα

Δ.Ε. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από καταγγελίες δημοτών μας, που αφορούν κατασκευές στο χώρο του αιγιαλού στην περιοχή της Βλυχάδας, σας γνωρίζουμε ότι, αρμόδια υπηρεσία για την έκδοση αδειών είναι το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσια Περιουσίας Φθιώτιδας  

Ο Δήμος δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτές τις διαδικασίες.  

Δ.Ε. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ Δ.Ε ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ
    1. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και έχουν αφήσει 6 μέτρα παραλίας απο το κύμα ελεύθερα για τον λουόμενο ?
    2. Αν όχι ο Δήμος και η Δ.Ε έχουν κάνει κάθε ενέργεια να προστατέψουν το έννομο συμφέρον του λουομένου κατοίκου δημότη τους?
    3. Οι επιχειρηματίες που καταγγέλονται έχουν ή είχαν συμμετοχή στα δημοτικά?
    4. Η Δ.Ε Μαλεσίνας έχει λάβει γνώση για κατάληψη αιγιαλού (μικρότερου των 6 μέτρων) στο κόλπο Θεολόγου απο συγγενή 1ου βαθμού πρώην δημοτικού συμβούλου, προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου που διατηρεί καφετέρια στο κόλπο Θεολόγου και έχεει τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες σε όλο το μήκος και πλάτος της ακτής και μέσα στο κύμα και έχει δεσμεύσει την αμμουδιά μόνο για την πελατεία της καφετέριας?

    Μπορεί να μας πεί τι ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος Λοκρών και η Δ.Ε Μαλεσίνας για να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση των λουομένων δημοτών της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου