Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τα Σωματεία Φθιώτιδας συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία




Τα Σωματεία:      
- Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθ/δας  
- Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Φθ/δας
- Μετάλλου Φθ/δας
- Εργαζομένων ΠΑΚΟ 
- Τύπου και Χάρτου Φθ/δας
- Οικοδόμων Φθ/δας

Συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία και καλούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συλλόγους γυναικών, την νεολαία του τόπου ,τους  φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους να  συμμετέχουν στην απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί στην Πλ. Πάρκου.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει μία βάρβαρη ταξική πολιτική  και όλα τα μέτρα που έρχονται σε συνέχεια της ψήφισης του 3ου μνημονίου φέρνουν επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό,στη φορολογία,στην Υγεία και Πρόνοια.  Ανοίγουν  το δρόμο για τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου που κράταγε φυλαγμένο στα συρτάρια του εδώ και χρόνια. 

Η απεργία στις 12 Νοέμβρη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δοθεί μήνυμα στην μεγαλοεργοδοσία που για χάρη της δημιουργούνται και ψηφίζονται όλα τα νομοσχέδια. Να σταλεί μήνυμα στην συγκυβέρνηση και στην ΕΕ ότι ο λαός δεν πρόκειται να δεχτεί τον   σφαγιασμό του.

Η Απεργία στις 12 Νοέμβρη δεν θα μας απαλλάξει από την πολιτική που μας εξοντώνει όμως οι εργαζόμενοι  του τουρισμού και εμπορίου  κλάδοι που κερδοφορούν μέσα στην κρίση αλλά  οι μισθοί και τα μεροκάματα τους  είναι της πείνας, μπορούν με τη συμμετοχή τους στην απεργία να τσαλακώσουν την εικόνα της παντοδυναμία της μεγαλοεργοδοσίας που επιβάλλουν  εργασιακές συνθήκες άθλιες  και όλων των ειδών.
  
Απεργούμε στις 12 Νοέμβρη γιατί είναι χοντρά ψέματα ότι θα βρεθούν ισοδύναμα την στιγμή που χαράτσια του ΕΝΦΙΑ ήδη μας χτυπούν την πόρτα, όταν η ακρίβεια πολλαπλασιάζεται με την αύξηση του ΦΠΑ και την επερχόμενη μείωση των μειωμένων συντελεστών, όταν  το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου φορτώνει  νέα βάρη στις πλάτες μας,όταν απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί στην λαϊκή κατοικία .

Αυτά τα μέτρα είναι απαράδεκτα  και έτσι πρέπει να τους επιστραφούν . 

Να τους κοπεί ο βήχας και να σταματήσουν να μας προκαλούν με το να λένε συνεχώς ότι συμφωνούμε με την ψήφιση και την εφαρμογή αυτών των μέτρων. 

Κανένας βιοπαλαιστής ανεξάρτητα τι ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές δεν συμφωνεί με τον σφαγιασμό του, κανένας δεν εγκρίνει την εφαρμογή τους. 

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους της περιοχής με αισιοδοξία έχοντας την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, γιατί εμείς έχουμε τη δύναμη. 

Εμείς ο εργαζόμενος λαός ,έχουμε μόνο μια διέξοδο: Να ξεσηκωθούμε
Εργατιά μπροστά! Τώρα μια γροθιά 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Πέμπτη 12 Νοέμβρη
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Πλ. Πάρκου 10:30 π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου