Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο ηδονοβλεψίας στις Θερμοπύλες ήταν... αστυνομικός!!!

  
  
  
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Θερμοπυλών που έσπευσαν στο κάλεσμα δύο γυναικών από τη Λοκρίδα στις ιαματικές πηγές της περιοχής.

Συνήθως τέτοια τηλεφωνήματα αναφέρονται σε κλοπές προσωπικών αντικειμένων όσων παίρνουν αμέριμνοι το μπάνιο τους. 

Αυτή τη φορά η καταγγελία έκανε λόγο για νεαρό άνδρα που παρακολουθούσε τις γυναίκες να κάνουν το μπάνιο τους για αρκετή ώρα αυτοικανοποιούμενος.

Ο 43χρονος όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του είναι αστυνομικός από τα Τρίκαλα , υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής και εξέπληξε τους συναδέλφους του με την συμπεριφορά του.
  
Την υπόθεση λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας του 43χρονου ανέλαβε το Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στις πηγές των Θερμοπυλών, όπου δυο γυναίκες από τη Λοκρίδα είχαν πάει για το μπάνιο τους στα ιαματικά λουτρά.

Οι δυο γυναίκες είδαν έναν άνδρα μέσα από ένα αυτοκίνητο να τις παρακολουθεί, ωστόσο αρχικά δεν έδωσαν σημασία.

Όταν όμως πήγαν προς το αυτοκίνητό τους, για να αλλάξουν, είδαν ότι ο άνδρας αυνανιζόταν και τότε κάλεσαν την αστυνομία.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που είναι ακριβώς δίπλα από τις πηγές, και συνέλαβαν τον 43χρονο.

Ο 43χρονος όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του είναι αστυνομικός από τα Τρίκαλα , υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής και εξέπληξε τους συναδέλφους του με την συμπεριφορά του.

Δείτε τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (06-11-2015) Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, που βρισκόταν μαζί με φίλη της στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών, ο Υπαρχιφύλακας χθες το μεσημέρι (05-11-2015), διέπραξε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ακόλαστη πράξη, ενώ μπορούσε να γίνει αντιληπτός από τους εκεί λουομένους ή διερχόμενους πολίτες.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας. Επιπλέον τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου