Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Η Γραμματεία Υγείας των ΑΝΕΛ για το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ


Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Τ.Δ. Καινούργιου, του Δήμου Καμένων Βούρλων, για τη μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της περιοχής, παρότι τόσο σαν κτίριο, όσο και σαν εργαστηριακός εξοπλισμός, είναι καινούργια και παραμένουν ανεκμετάλλευτα ενώ θα μπορούσαν να εξυπηρετούν μία πολύ μεγάλη περιοχή της Φθιώτιδας αποσυμφορίζοντας το Νοσοκομείο Λαμίας και παρέχοντας υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας στους κατοίκους της περιοχή.

Ζητάμε από τον υπουργό Υγείας να θέσει σε άμεση προτεραιότητα, την επάνδρωση, στελέχωση και την δυνατόν συντομότερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων, γεγονός που θα αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό τις υπηρεσίες Υγείας στην συγκεκριμένη περιοχή της Φθιώτιδας, που ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε παρόντες, δίπλα στα προβλήματα του ελληνικού λαού, αναδεικνύοντας τα και προτείνοντας λύσεις μέσα από την Εθνική μας Πρόταση για την Υγεία.


1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ . ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ [ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ] ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Ν Δ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥ ΡΙ ΖΑ - ΑΝ ΕΛ ΕΠΙΑΣΕ ΑΡΑΧΝΕΣ . ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου