Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Εργολάβος έσκαψε τα χωράφια τους και ξερίζωσε ελιές | Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες

Πήγαν να μαζέψουν ελιές και βρήκαν τα χωράφια τους σκαμμένα και πολλά από τα δένδρα πεσμένα στο έδαφος.

Ο λόγος για ιδιοκτήτες ελαιοπερίβολων στην Λάρυμνα του δήμου Λοκρών στη Φθιώτιδα, που έμειναν έκπληκτοι διαπιστώνοντας τη ζημιά που έχουν υποστεί.

Σκαπτικό μηχάνημα είχε μπει στα χωράφια τους και έσκαβε, υλοποιώντας το έργο για το νέο δίκτυο ύδρευσης της γειτονικής Μαλεσίνας, χωρίς όμως οι ιδιοκτήτες να έχουν ενημερωθεί.

Στο πέρασμά του το μηχάνημα από ένα και μόνο χωράφι ξερίζωσε 18 ελαιόδενδρα και ο ιδιοκτήτης τους δεν έχει στα χέρια του καμία έγγραφη διαβεβαίωση πως θα αποζημιωθεί.

Οι ελαιοκαλλιεργητές αντέδρασαν έντονα και κάλεσαν την αστυνομία. Το έργο προς το παρόν έχει σταματήσει και πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος που θα κινηθεί νομικά.

Το θέμα είχε απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο Λορκών μετά από ερώτηση της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, ένα χρόνο πριν, το Νοέμβριο του 14.

Δείτε τι καταγγέλλουν οι αγρότες στη κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας:
 1 σχόλιο:

  1. Το ότι θα παιρνούσαν οι σωλήνες μέσα απο τα χωράφια και θα ξερίζωνα ελιές καθότι η σωλήνα δεν πάει ζικ-ζάκ, ο δήμαρχος και οι του δήμου το ήξεραν και σε επίπεδο αντιδημάρχου Μαλεσίνας εδώ και καιρό. Η εντολή στον εργολάβο ήταν παίρνα γρήγορα μέσα απο τα χωράφια μη σε πάρουν μυρουδιά. Θα το έκαναν το καλοκαίρι αλλά τα καπιταλ κοντρόλ δεν επέτρεψαν να γίνει και ήταν ατυχοι γιατι επεσαν μεσα στο μάζεμα της ελιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου