Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]


Κε αρχισυντάκτη

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τσακίζει τη χώρα με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και της ζωής μας είναι ραγδαία.

Την ιδία στιγμή φορτώνουν στους πολίτες την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για πέμπτη φορά στα τελευταία χρόνια

Ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για τους λίγους και το κεφάλαιο όπως, φοροαπαλλαγές, νόμιμο ξέπλυμα χρήματος, αλλά και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, δηλαδή το ΝΕΟ ΕΣΠΑ και το πακέτο Γιούνκερ συνεχίζοντας τη Συριζέϊκα παραμυθία  περί νέας κοινωνικής πολιτικής.
  

Την ιδία ώρα καλά κρατεί η κόντρα περιφέρειας και υπουργείου για την διαχείριση των απορριμμάτων από την περιφέρεια και όχι από το γενικό γραμματέα του υπουργείου, όπως προβλέπει η νέα νομοθεσία

Όχι ότι διαφωνούν πολιτικά μόνο ο «μπερντές» τους ενδιαφέρει και η διαχείριση του. 
  
  
Μας ανακοίνωσαν την εξυγίανση  της Φθιωτικής Αναπτυξιακής της οποίας την παρθενιά έραψαν σφιχτά με ράμματα (την εξυγίαναν τάχα με το νέο διοικητικό συμβούλιο)  και μας το ανακοίνωσαν μετά βαΐων και κλάδων.  

Δηλαδή εταιρεία που συστάθηκε για το μοίρασμα προγραμμάτων από τα διάφορα πακέτα στους δήμους και χύθηκε πολύ μελάνη για την αξιοπιστία της τα τελευταία χρόνια

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, δηλαδή ο κ. Καραΐσκος, ο κ. Λιόλιος, ο κ. Τσούρτος, η κ. Μπεζάτη κ.λπ. (όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όπως το ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια). 

Πρέπει να μας εξηγήσουν, γιατί κανένα έργο από τα προτεινόμενα δεν πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας, παρά μόνο πληρωμές μελετών και μάλιστα με πολλές αναθέσεις σε συγκεκριμένο γραφείο μελετών.
   
Σε ότι αφορά την προστασία της θάλασσας και του Μαλιακού, χρειάζεται εσπευσμένα στεγανοποίηση του υπάρχοντος αποχετευτικού στα Καμένα Βούρλα, μεταφορά του ΒΙΟΚΑ των Καμένων Βούρλων σε άλλο σημείο, άμεση μετατροπή των διυλιστηρίων στα Καμένα Βούρλα και στο Μώλο σε διύλιση τρίτου βαθμού (συμβατό με το νόμο).
  
Η διύλιση τρίτου βαθμού επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του νερού ως καθαρού. 

Πρέπει να γίνει άμεσα αποχέτευση στον Άγιο Κωνσταντίνο με διυλιστήριο στα νότια και κρατική χρηματοδότηση που να μην φορτώνει τους κατοίκους με νέους φόρους

Να μην ξεχνάμε ότι απαγορεύεται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο η ρίψη αποχετεύσεων σε θάλασσα και ποτάμια. 
                                                                       
                                                       Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΚΑΙ.... ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ "ΕΥΘΥΝΗΣ".....
    ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου