Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις Εορτασμού της 73ης Επετείου της Εθνικής Αντίστασης του 1941-1944 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Γοργοπόταμο


    
Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Γοργοπόταμο η ετήσια εκδήλωση για τον εορτασμό της 73ης επετείου της Εθνικής Αντίστασης του 1941-1944 και της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου, παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Υπουργού Επικρατείας της Κυβέρνησης κ. Νίκου Παππά, που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, του Βουλευτή του Ν. Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, που απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων και του Προέδρου της κ. Βούτση, ενώ στη εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι από την πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου. 
   
  
Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση προεξάρχοντος του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας, εξήραν την απήχηση και συμβολή της κορυφαίας αντιστασιακής πράξης της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στην ανύψωση του ηθικού των δοκιμαζόμενων ελλήνων και υπογράμμισαν την ανάγκη ενωτικού πνεύματος, εθνικής συνεννόησης και συμπόρευσης για κοινωνική και εθνική πρόοδο και προκοπή. 

  
Μετά το πέρας της εκδήλωσης στον ηρωικό Γοργοπόταμο, ακολούθησε στο Δημοτικό Μέγαρο Λαμιέων, εκδήλωση αναγόρευσης του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Λαμιέων.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου