Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Αντιδήμαρχος στη φάκα του ΣΔΟΕ - Εντοπίστηκαν 4,2 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 1,2 εκατ. "μαύρα"

Ποσό 4,2 εκατ. ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν σε αντιδήμαρχο της Φθιώτιδας, που δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του, βρήκε ο ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για την πρώτη από τις 500 υποθέσεις που ερευνά το ΣΔΟΕ σε πολιτικά πρόσωπα, στα οποία μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονται πρώην βουλευτές, δήμαρχοι και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το πρώτο εύρημα, αφορά σε αντιδήμαρχο στην Φθιώτιδα. Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ έχουν καταλήξει σε ποσό της τάξης των 4,2 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 1,2 εκατ. δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του συγκεκριμένου προσώπου. 
  


Το Lamia Report αναφέρει για το θέμα:

Τον ύπνο τους έχουν χάσει, πολλά νυν και πρώην, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Στερεά Ελλάδα, αφού οι φουσκωμένοι λογαριασμοί τους έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ...Το θέμα του αντιδημάρχου από δήμο της Φθιώτιδας, στον λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ, ήρθε και πάλι σήμερα στην επικαιρότητα, αφού το ΣΔΟΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι στο λογαριασμό του βρέθηκαν 3 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το ποσό που εντόπισε το ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ήταν πολύ μεγαλύτερο και έφτανε τα 4,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο λόγω και της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προφανώς μπόρεσε να δικαιολογήσει ως εισόδημα το ποσό του 1,2 εκατ., αλλά όχι και τα υπόλοιπα 3 εκατ. ευρώ, που βρέθηκαν στο όνομά του. 

Εν τω μεταξύ οι ράμπο του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, παρά την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην υπηρεσία, συνεχίζουν τους ελέγχους, κυρίως για παράνομο πλουτισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ελέγχονται νυν και πρώην πολιτικά πρόσωπα, τα οποία προέρχονται κυρίως από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης βουλευτές και στενοί τους συνεργάτες. Κάποιοι γνωρίζουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους, κάποιοι άλλοι κοιμούνται ήσυχοι χωρίς να γνωρίζουν ότι ελέγχονται οι λογαριασμοί τους.

LamiaReport.gr 


Καταλαβαίνετε τώρα που "πήγαν τα λεφτά"... Και οι έρευνες του ΣΔΟΕ συνεχίζονται... Έχουμε να δούμε πολλά...


Βέβαια το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό... Ο Αντιδήμαρχος προστατεύεται από το σύστημα... Ενώ οι μικρο-οφειλέτες πολίτες πάνε ως και φυλακή...

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥΪΖ 1: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ;

    ΚΟΥΪΖ 2: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;

    ΚΟΥΖ 3: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου