Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εξ’ αναβολής της 25ης -6-2012, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα 18:30 με θέματα:

1)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ύστερα από την από            25-5-2012 απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης του Επιμελητηρίου μας στα πλαίσια της   Πρόσκλησης 29 του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Διοικητική Μεταρρύθμιση».

3)       Ενημέρωση του ΔΣ για τον τελικό αριθμό των συμμετοχών μελών μας στην 46η εκθεσιακή περίοδο της ΠΕΛ των οποίων επιδοτούμε την συμμετοχή τους σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ (3/21-3-2012) και έγκριση αυτών.


4)       Ενημέρωση του ΔΣ για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με το θέμα της εξόφλησης του με αρ. 2051/10-7-2008 τιμολογίου της ΠΕΛ προς το Επιμελητήριό μας ύστερα και από σχετικό αίτημα του μέλους του ΔΣ κ. Γ. Λάμπρου.

5)       Ενημέρωση του ΔΣ για την διοργάνωση της έκθεσης « ΦΩΚΙΔΑ 2012» στην Μαρίνα της Ιτέας από 4 έως 7/7/2012 και λήψη απόφασης για την επιδότηση της συμμετοχής μελών μας στην ανωτέρω έκθεση.

6)       Ενημέρωση του ΔΣ για την έγκριση χρηματοδότησης των σχεδίων κινητικότητας του τομεακού προγράμματος Leonardo da Vinci για το έτος 2012 με τίτλους α) «Σύγχρονη διαχείριση μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, αριστοποίηση ικανοποίησης πελατών, διαχείριση ποιότητας, δημόσιες σχέσεις, σύγχρονο marketing, τεχνικές διαπραγματεύσεων, εταιρική εικόνα, κρατήσεις με προηγμένα  διαδραστικά εργαλεία» και β) «Νέα καινοτόμα οικολογικά υλικά και βαφές, επιδιόρθωση και συντήρηση αυτοκινήτων με συγκόλληση αλουμινίου υγιεινή και διαχείριση οικολογικών βαφών και υλικών στις προπαρασκευαστικές εργασίες με γνώμονα την ασφάλεια και το περιβάλλον».

7)       Ενημέρωση του ΔΣ από την κα Καραναστάση εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου μας στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών επιχ/τιών και στελεχών επιχ/κών φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) για τα αποτελέσματα του Διεθνούς Συνεδρίου Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

8)       Ενημέρωση του ΔΣ για τις αποφάσεις της ΔΕ και απόφαση για την εκτέλεσή τους μόνο με έγκριση του ΔΣ. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

9)       Οικονομική ενημέρωση των μελών του ΔΣ  για τα έσοδα και έξοδα από την ημέρα παραλαβής καθηκόντων μέχρι σήμερα. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ             κ. Μπέρδο)

10)    Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα για το θέμα του κουρέματος των αποθεματικών του επιμελητηρίου. Ενέργειες νομικές διεκδίκησης των χρημάτων. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

11)    Απόφαση καταγγελίας των ενεργειών της Τράπεζας Ελλάδος ως εποπτεία Ιδιωτικής ασφάλισης σχετικά με τον κανονισμό εισαγωγής στοιχείων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, γνωστό ως ΤΕΙΡΕΣΙΑ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

12)    Ενέργειες προς των Δήμο Λαμιέων για την καθιέρωση χώρου στάθμευσης και αποβίβασης επιβατών από διερχόμενα τουριστικά λεωφορεία αλλά και από ντόπια. Πάγιο αίτημα των μελών μας επισιτιστικών επαγγελμάτων και τουριστικά λεωφορεία – πρακτορεία. Μέτρο που θα τονώσει την αγορά της πόλης . (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

13)    Ενημέρωση για διεργασίες της ΔΕ σχετικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην έκθεση FANCY FOOD 2012  ΗΠΑ Ουάσιγκτον. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

14)    Άμεση ενημέρωση των μελών του ΔΣ για θέματα που το αφορούν και απευθύνονται σε αυτό. (Προτεινόμενο θέμα από το μέλος του ΔΣ κ. Μπέρδο)

15)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου