Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ...Εγγυώμαι την ισχυρή και ηχηρή εκπροσώπηση του νομού μας και των αιτημάτων του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους υποψηφίους και τα στελέχη του κινήματός μας στο νομό Βοιωτίας για τον αγώνα που έδωσαν στην εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου. Έναν άνισο και πολυμέτωπο αγώνα, όχι μόνο με τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και με τον φόβο που σκόπιμα καλλιέργησαν στον ελληνικό λαό.

Ευχαριστώ πάνω από όλα τους χιλιάδες πολίτες της Βοιωτίας που ύψωσαν το ανάστημά τους, αντιστάθηκαν στην τρομοκρατία και με την ψήφο τους έδωσαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ισχυρά κοινοβουλευτικά όπλα για να υπερασπιστούν τον Τόπο και τους Έλληνες.


Από την θέση του Γενικού Γραμματέα του κινήματος μας, εγγυώμαι μέσω της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας την ισχυρή και ηχηρή εκπροσώπηση του νομού μας και των αιτημάτων του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και θα τιμήσω στο ακέραιο την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε από κοινού με τους Βοιωτούς συμπολίτες μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου