Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

...Πότε άρχισαν την διάνοιξη του και δεν βλέπουμε μηχανήματα να δουλεύουν???


Το διάβασα  στην εφημερίδα  του συλλόγου  ΑΙΑΣ Ο  ΛΟΚΡΟΣ και λέω κάτσε να δούμε τι  λέει και πώς το λέει, διότι εγώ τουλάχιστον, όταν άνθρωποι του Δημάρχου (εκλεγμένοι σίγουρα) μου λένε «καλημέρα», ρίχνω ενστικτωδώς μια ματιά, να δω εάν έχει όντως ξημερώσει.
  
Και ερωτώ πότε άρχισαν την διάνοιξη του και δεν βλέπουμε μηχανήματα  να δουλεύουν??? Γιατί είναι τόσο κορυφαίο έργο η διάνοιξη ενός τόσο μεγάλου δρόμου??? Που θα εξυπηρέτήση τον Μαρτιναιο πολίτη  και που τον Λαρυμναίο  ?????

Μήπως  θα ήταν καλύτερα  να βλέπατε  τι γίνεται με το νερό που τρέχει ασταμάτητα  στη Γέφυρα  και χάνεται  (από εκεί που δεν είχαμε κανένα ποτάμι τώρα αποκτήσαμε !!!).
Μήπως θα ήταν καλύτερα  να κάνετε μια βόλτα στο χωριό  να δείτε ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει να βάζατε κανα κάδο για σκουπίδια, να βάζατε μια πινακίδα  στο παλαιό Δημοτικό  να μην έχουν το  δικαίωμα  να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οι γείτονες!!! (Ω τι ντροπή ) να χαλάσετε  το χαντάκι  που χύνουν  τα απόβλητα  πηγαίνοντας προς το ανεμόμυλο !!! (Ω τι ντροπή) όλα αυτά στοιχίζουν λιγότερο από αυτά που θα δώσετε για τα κλαπατσίμπανα  το  πανηγύρι...


sigouratzis

7 σχόλια:

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΝΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ (ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΝΑΠΤΙΞΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ) ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ...
    Ο ΚΟΥΡΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ!!!
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξημέρωσε στο Μάρτινο φίλε 'sigouratzis' και εσυ ζείς με τις αναμνησεις του παρελθόντος.Τότε που στο Μαρτίνο εγω και οι φίλοι μου ψάχναμε να βρούμε ενα έργο μια υποβολή πρότασης του Δήμου Οπουντίων σε επιχειρησιακό πρόγραμμα και δεν βρήσκαμε τίποτα τοτε που 'βρομουσε ο τόπος απο προγράμματα.Σήμερα στους 18 μήνες της νέας Δημοτικής αρχής,εργα, προτάσεις εργων για ένταξη,εντάξεις εργων σε προγράμματα κ.λ.π τα διαβάζεις,τα βλέπεις,τα ξερεις πολυ καλα εσυ και ολοι οι μαρτιναίοι.Ψηλα στην φωτογραφία[δεν ειμαι και καλός φωτογράφος με εγκατέλειψε ο φίλος μου ο φωτογραφος] δεν βλέπεις το μηχάνημα δίπλα στο νταμάρι δεν βλέπεις την διάνοιξη του δρομου υπήρχε αυτό που βλέπεις,το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλες φωτογραφιες θα σου τις στείλω να το ευχαριστηθείς.Δεν ειναι κορυφαίο εργο ο δρομος Μαρτίνο-Λαρύμνας η σύνδεση του μεγαλύτερου εργοστασίου σε νικέλιο της Ευρώπης με τον Εθνικό Δρόμο¨[μηλάνε για αεριο ,μηλάνε για λιμάνι χωρίς δρόμο σύνδεσης με το Εθνικό Δίκτυο].Δεν ειναι κορυφαίο εργο ο νέος περιφερειακός δρομος με νεα χάραξη που καλύπτει και τα νέα οικόπεδα που ο Δημάρχος εχει δεσμευθεί να τα μοιράσει και περιμένουμε την υλοποιήση της δέσμευσης.Αυτά για οτι αφορά τα γραφόμενα μου στην εφημερίδα 'ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ'.

    Α.Κ.ΚΟΥΡΟΣ

    Υ.Γ
    Συνεχίζεις να μου αρέσεις sigouratzis εχουμε την ιδια κουλτουρα και τον ιδιο τρόπο σκέψης μου αρέσει η κόντρα μαζί σου ,την βρήσκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υπάρχει ΜΑΚΕΤΟ (που έλεγε και ο Σημίτης) να το δούμε

    αντιγραφή σχολίου από το sigouratzis


    Ανώνυμος19 Ιουνίου 2012 12:15 π.μ.

    sigouratzi

    Πίστεψες στ΄αλήθεια ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τα χειμερινά ανάκτορα;

    Πρώτη φορά τους βλέπεις; αφού ξέρεις και τις μεθόδους τους, και τα μέσα τους.

    Κανένας άνθρωπος και κανένα κόμμα ή σχηματισμός δεν έχει κατωχυρωμένο το σήμα κατατεθέν του αγωνιστή ή του αριστερού ή του κομμουνιστή ή σοσιαλιστή. Αυτά είναι κατωχυρωμένα στη συνείδηση και στη στάση ζωής του καθένα.

    Δεν σε κάνει αυτό που λες ότι είσαι αυτό που κάποτε ψήφισες, είτε μια είτε πολλές φορές, αλλά αυτό που κάθε μέρα κάνεις.

    Διακρίνω μια ψευδεπίγραφη και κακέκτυπη παλιών λαϊκίστικων συνταγών
    Εύχομαι οι σημερινοί οπαδοί του Δημαρχου να μην έχουν την ίδια τύχη με τους χτεσινούς οπαδούς Έως τότε.... θα τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ "ΩΡΙΜΟ" ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγκάθετε ταλαντιναιε τι μαμησες τη συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου