Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΩΝΑΣΗΣ! (THΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)


4,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ! 
   
Άρχισε να αναδύεται η βρώμα και η δυσοσμία στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας, αφού οι πρώτοι σοβαροί έλεγχοι που γίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών, πρώην βουλευτών, αντιδημάρχων και πρώην δημάρχων, βγάζουν λαβράκι. 

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιεί, σε λογαριασμό αντιδημάρχου (!) στην Στερεά Ελλάδα.

Το ποσό αυτό δεν δικαιολογείται με βάση τα εισοδήματά του. Υπενθυμίζεται οτι, το ΣΔΟΕ διεξάγει ελέγχους «πόθεν έσχες» σε 500 πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τέως βουλευτές και δήμαρχοι. 

Υπενθυμίζουμε επίσης πως οι φυσικοί πολιτικοί προϊστάμενοι του ΣΔΟΕ είναι πλέον οι κ.κ. Στουρνάρας και Σταϊκούρας, (ως Υπουργός  Οικονομικών ο πρώτος και Αναπληρωτής ο δεύτερος), οι οποίοι έχουν ρίζες και σχέσεις με τη Φθιώτιδα.  Και έχουν ένα λόγο παραπάνω και οι δύο να ξεκαθαρίσει και να διαλευκανθεί πλέον η υπόθεση και να οδηγηθούν επιτέλους στη δικαιοσύνη οι λαμογιάνθρωποι...

  
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου