Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ποια Αριστερά χρειάζεται ο τόπος μας;


Κύριε αρχισυντάκτη

Στις μέρες που μας μένουν μέχρι τις εκλογές, για ανθρώπους σαν και εμένα που ψηφίζουμε την Αριστερά, αν και έχουμε τις αντιρρήσεις μας και τις προσωπικές μας θέσεις,υπάρχει ένα δίλλημα. Ποια Αριστερά χρειάζεται ο τόπος μας; Ιδιαίτερα μετά τις επόμενες εκλογές, με την κρίση στη χώρα και σε όλη την Ευρώπη και με τα προαποφασισμένα μέτρα που είναι ήδη έτοιμα.

Στις τελευταίες εκλογές στα Καμένα Βούρλα είδαμε μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να μετακινούνται συντεταγμένα από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μεγάλο ποσοστό δημοτικών συμβούλων μετακινούνται προς τους νέους σωτήρες. Όλοι αυτοί που αποφάσισαν να συνεργαστούν με όλους, παρά να συγκρουστούν για τα λαϊκά και δημοτικά συμφέροντα, όλοι αυτοί που ήταν απόντες από τα προβλήματα του τόπου μας, ξέχασαν τα της κατάργησης του μνημονίου και βολεύονται με τη «διαπραγμάτευση», απλά δημιουργούν ένα καινούργιο δίπολο σύγχυσης και εξαπάτησης. Αυτό της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς.


Όλοι οι παραπάνω οφείλουν να πάρουν απάντηση από μία Αριστερά που παλεύει για κυβέρνηση του λαού και για μία άλλη πολιτική. Με διαφορετικό μοίρασμα του πλούτου που θα στηρίζει τους εργαζόμενους τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επιχειρηματίες. Που δεν ανατρέχει στην επιβολή φόρων για τους δημότες, που δεν διακατέχεται από τοπικιστική λογική και που αν αναγκαστεί να αντιδράσει δυναμικά θα είναι μπροστά για τα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου μας.

Αυτή την Αριστερά χρειαζόμαστε. Γι αυτό καλώ όλους τους αριστερούς να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να εκλεγεί βουλευτής του ΚΚΕ από την Περιφέρειά μας, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τάσος Χρονάς.

Γιάννης Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα

1 σχόλιο:

  1. αφου δεν ενδιαφερεστε να κυβερνησετε γιατι ζητατε ψηφο και κατηγορητε αυτους που διατιθονται????/*αν πισετε 5% να αναψετε κανενα κερι στον σταλιν....με εσας θα διαλυθουμε τελειως!!!δεν παλευεστε....

    **ταραξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου