Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αντώνης Σαμαράς


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, σύμφωνα και με το επίσημο ιατρικό δελτίο, η επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί του, ο ασθενής έχει ανανήψει καλώς και θα παραμείνει για νοσηλεία και για έλεγχο της μετεγχειρητικής του πορείας.
Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, Ηλίας Λαμπίρης, όσο και ο θεράπων ιατρός Παναγιώτης  Θεοδωσιάδης, ανέφεραν ότι στόχος της επέμβασης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ήταν η πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, κάτι που επετεύχθη και γι αυτό τον λόγο δεν θα χρειαστεί να ακολουθηθεί θεραπεία.
Οι επιστήμονες έκριναν ως σοβαρή την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και είπαν ότι ο νέος πρωθυπουργός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, διότι υπήρχε κίνδυνος να αποκολληθεί ακόμη και η ωχρά, η οποία, σημειώνεται, χθες που έγιναν οι εξετάσεις, φάνηκε ότι ήταν ακέραιη.

Οι γιατροί θα είναι σε θέση αύριο να εκτιμήσουν κατά πόσον ο πρωθυπουργός θα μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς, τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών. 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πρωί  της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου