Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μ.Γιαννάκης: Επιχείρηση ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



"Πίσω από την επιχείρηση ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας που ανέλαβε για λογαριασμό των εκπρόσωπων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, εξυφαίνεται ξεκάθαρο σχέδιο υφαρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και ειδικότερα των οφειλετών στην ΑΤΕ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες.


Εφόσον ευοδωθεί το σχέδιο ξεπουλήματος της Αγροτικής, που έχει ήδη δρομολογηθεί με το ΦΕΚ 1363/Β’/26.04.2012, στους νέους μετόχους της Τράπεζας θα περιέλθουν όχι μόνο τα πάγια περιουσιακά στοιχεία, αλλά και οι εξασφαλισμένες με υποθήκες απαιτήσεις της Τράπεζας για τα αγροτικά δάνεια, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν αρρύθμιστα, αφήνοντας τους Έλληνες αγρότες παντελώς απροστάτευτους απέναντι στη νέα ιδιοκτησία της ΑΤΕ."











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου