Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: Ενημερωτική συνάντηση για το πρόβλημα της λαθροϋλοτομίας


Με αφορμή το πρόβλημα της λαθροϋλοτομίας με σκοπό την εμπορία και τη κερδοσκοπία που αποκτά καθημερινά μεγάλες διαστάσεις και απασχόλησε και την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, καθώς πρόκειται για  ανεξέλεγκτη και περιβαλλοντικά εγκληματική υλοτόμηση χωρίς κανόνες, χωρίς προγραμματισμό και χωρίς κανένα έλεγχο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο γραφείο Δημάρχου (Σκληβανιώτη 8, 1ος όροφος) και ώρα 11:00πμ, προκειμένου να εξεταστούν οι από κοινού δράσεις  για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Στην συνάντηση, το Δήμαρχο Λαμιέων θα εκπροσωπούν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μητσόπουλος και Δημήτρης Μαντζάνας, λόγω απουσίας του Δημάρχου στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου