Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΟΣ" ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 12/12/2014



  Αταλάντη 23-12-2014

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»
     
  
     Με   μεγάλη λύπη μας  διαβάσαμε  την ανακοίνωση της μείζονος  αντιπολίτευσης σχετικά  με την  αναβολή  δυο(2) θεμάτων και την  ψήφιση της    αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, στη  συνεδρίαση  του Δημοτικού  Συμβουλίου της  12/12/2014.

      Ένα  κείμενο επώνυμο  με τόση  παραπληροφόρηση , ειρωνικά σχόλια  και  μεθόδους Γκαίμπελς, δείχνει  τον κατήφορο  που έχει  πάρει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

      Στη συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου της 12/12/2014., ο Πρόεδρος  του Δημοτικού  Συμβουλίου  και ο Δήμαρχος είχαν το θάρρος να αναβάλουν   τα δύο αυτά  θέματα για καλύτερη ενημέρωση όπως  συμβαίνει συχνά σε όλα τα δημοτικά  συμβούλια. Αφού βέβαια γνωρίζουν καλά όλοι ότι υπήρχε η πλειοψηφία για την ψήφισή τους.


      Η μίσθωση ακινήτου στην  περιοχή  Καλύψω  Αρκίτσας  έχει  στόχο την  τουριστική ανάπτυξη  της περιοχής  και σε αυτό τουλάχιστον  συμφωνούν  όλοι. Επειδή  το κράτος για  20 (είκοσι  )και  πλέον χρόνια  δεν  έχει κάνει τίποτα  ο Δήμαρχος εισηγήθηκε   το θέμα αυτό, χωρίς  επιβάρυνση( με  συμβολικό  τίμημα)μήπως  και ξεκινήσει  κάτι  καλό. Άλλωστε  τέτοιες  ενέργειες  έχουν  πετύχει  και σε   άλλους  Δήμους(  Δήμος Λεβαδέων- Δήμος Λάρισας  κλπ).

      Οι ενστάσεις- αιτήσεις δημοτών   για  λογαριασμούς  ύδρευσης     αλλά και για  άλλα  θέματα  πάντα θα υπάρχουν. Η αναβολή του θέματος έγινε  για να συμμετέχουν  στην επιτροπή και οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας. Η επιτροπή  δεν ψηφίζει θέματα  αλλά   μόνο  προτάσεις  κάνει αφού λαμβάνει υπόψη την εισήγηση του αρμόδιου τμήματος..

      Το Δημοτικό Συμβούλιο εξετάζει  και αποφασίζει ανάλογα  με τις προτάσεις  της και οι τελικές αποφάσεις  εγκρίνονται από  την  Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδος..

     Τα περί μετρήσεων και διαρροών από το  1999-2002…..05 δεν αντέχουν σε κριτική , άλλωστε   έχουν ξεχάσει ότι τα χρόνια  εκείνα  οι ίδιοι   ήταν στην διοίκηση του Δήμου,
   
     Ο Δήμος των Λοκρών δεν χαρίζεται  σε κανέναν και Υπηρετεί τον κάθε πολίτη με ενδιαφέρον, υπευθυνότητα ,σεβασμό  και αποτελεσματικότητα.
    
     Ο μοναδικός  ίσως  Δήμος  στην  Ελλάδα  και εν μέσω κρίσεως καταφέραμε και μειώσαμε κατά 25% τα τέλη ύδρευσης στους Δημότες  και έως 50 % σε  ειδικές κατηγορίες Δημοτών .  Αυτό  αποτελεί   για μας ένα σημαντικό  στοιχείο κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
   
    Επειδή  αναφέρονται με  ανακριβή, και   ειρωνικά σχόλια για μεροληπτική αντιμετώπιση ας ανατρέξουν στα ονόματα των Δημοτών και ας βγάλουν μόνοι τους συμπεράσματα.
     
      Τέλος η αναμόρφωση  του προϋπολογισμού είναι η μόνη νόμιμη διαδικασία  και αυτό γινόταν, γίνεται  και θα γίνεται  σε όλους  τους  Δήμους  της χώρας και σε όλες τις  επιχειρήσεις Ανεξαρτήτου  χρόνου.

    Ας  θυμηθούν  οι κύριοι και οι κυρίες., από την  μείζονα  μειοψηφία ότι δεν έχουν ψηφίσει κανένα  κωδικό του προϋπολογισμού , δηλαδή  να φθάνουμε στο  σημείο να μην μπορούν να πληρωθούν ακόμη και  οι εργάτες της καθαριότητας και να μην μπορούμε να προμηθευτούμε  καύσιμα  ακόμη και  για τα  απορριμματοφόρα.

     Όλα  μηδέν, όλα μαύρα, να κλείσει ο Δήμος για να εκδικηθούν έτσι  τον Λαό της  Λοκρίδας γιατί τους  έστειλε για άλλα  πέντε χρόνια στο περιθώριο.
   
      «Αιδώς Αργείοι»- Ντροπή, ούτε  αυτό τον ρόλο της αντιπολίτευσης  δεν  μπορείτε  να λειτουργήσετε.
   
      Τουλάχιστον δεν παίρνετε  παραδείγματα από δικούς σας προκατόχους.


      Σεβόμαστε τη  θεσμική σας  θέση αλλά  μέχρι εκεί.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΣΙΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ" , "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ" ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ".ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ "ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ" Ο ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ "ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ 10-ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου