Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παρέμβαση του Δήμου Λοκρών, ζητά με επιστολή της η "Λαϊκή Συσπείρωση", για τις εργασίες - παρεμβάσεις της ΓΜΜΑΕ ΛΑΡΚΟ στη "Κιαχοβρυση"

   19/12/2014
ΠΡΟΣ:
1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
3. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡ/ΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
4. ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 5. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ


κ.  Δήμαρχε, 

μετά την τηλεφωνική ενημέρωσή μας, γνωρίζετε ότι η ΓΜΜΑΕ ΛΑΡΚΟ στις 18/12/2014 προχώρησε σε σκαπτικές εργασίες κλπ,  σε ρέμα στο τρίτο χιλιόμετρο Λάρυμνας – Αγ. Ιωάννη Βοιωτίας, πλησίον των πηγών ΚΙΑΧΟΒΡΥΣΗΣ και δίπλα στην αρχαία ακρόπολη Λάρυμνας (ΠΑΖΑΡΑΚΙ).
  
Το εν λόγω ρέμα δέχεται όλα τα όμβρια ύδατα των βουνών που καταλήγουν στις λεκάνες ΠΟΥΡΙΝΙΩΝ, ΒΕΡΟΤΑ και μέρος νερών Κωπαϊδικού πεδίου (ΜΠΕΡΜΠΑΤΙ).
    
Για τις επικίνδυνες εργασίες - παρεμβάσεις της ΓΜΜΑΕ ΛΑΡΚΟ, ενημερώσαμε και το γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ζητώντας να κινητοποιήσουν τις αρμόδιες περιφερειακές υπηρεσίες για τα ανάλογα.
     
Με την, κατόπιν εντολή σας, έλευση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, από κοινού ενημερώσαμε την Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας, το Δασαρχείο Αταλάντης, την Αστυνομία. Επίσης ενημερώθηκε η Αρχαιολογική Υπηρεσία από την Υπηρεσία της Πολεοδομίας του Δήμου μας.
    
Κατόπιν αυτών οι εργασίες προσωρινά σταμάτησαν. 
    
Ωστόσο επανερχόμαστε γραπτά, γιατί η περιοχή είναι ιδιαίτερα περιβαλλοντικά ευαίσθητη γιατί δημιουργούνται κίνδυνοι για τα ρέοντα και υπόγεια ύδατα Λάρυμνας και την αλλοίωση του περιβάλλοντος χώρου γενικότερα, για τις αρχαιότητες και ζητάμε να γίνουν άμεσα από τη μεριά σας οι όποιες ενέργειες απαιτούνται ακόμα για την επίλυση του προβλήματος.



Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
   
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

13 σχόλια:

  1. Οι εργασίες που κάνει παράνομα η ΛΑΡΚΟ στον αιγιαλό κανένα δεν ενοχλεί;
    Οι εγασίες που γίνονται αυτή την ωρα κατα μήκος του αιγιαλου ειναι πέρα για πέρα παρανομες..ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.
    Γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επεμβαίνουν;
    Γιατι ο τοπάρχης της Λάρυμνας δεν το καταγγέλει;
    Γιατι ο Ρούσης Γ αυτό το εκτρωμα δεν το καταγγέλει;
    Μέχρι πότε η ΛΑΡΚΟ θα παρανομεί;
    Ως πότε η ΛΑΡΚΟ θα γράφει τους νόμους της πολιτείας;
    Γιατου λογου το αληθές αρκεί μια ματια στον αιγιαλό και θα δει.
    Επιπλεον με τον τρόπο που γίνονται αυτές οι εργασίες εγκυμονουν σοβαρους κινδυνους στην διελευση των αυτοκινήτων, παραβασεις του ΚΟΚ.
    Γιατί ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΗΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗς ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑ..
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙ Ο ΓΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΧΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΑΡΚΟ .ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ .ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ, ΜΕ ΟΑΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ; ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ;

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ -ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ- ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ; ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ..ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΩΠΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΥΝΑΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ...
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος για τα θέματα που εχουν καταγγελθεί πρέπει να επέμβει.
    Πρέπει να δώσει σαφείς εξηγήσεις στου δημότες.
    Πρέπει ο Δήμαρχος να ενημερώσει την τοπική κοινων'ια εαν η ΛΑΡΚΟ εχει παρανομήσει.
    Μονο με δημοσία παρέμβαση θα πειστεί ο δημότης οτι ο Δήμαρχος δεν συγκαλύπτει τις πανομίες της ΛΑΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΝΑΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΛΑΡΥΜΝΑΙΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΦΩΤΙΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ!
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  8. Τί θέλετε τώρα; Να επιστρατευσει η ΛΑΡΚΟ τους μεγάλους συνδικαληστες να υπερασπιστουν τα συμφεροντα της; Τοσα ρουσφετια τους εκαναν και αλλες υποσχεσεις τους εχουν δωσει..Δεν ειναι λογικο να αντιδρασουν;;;
    ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ,ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    Ο ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΓΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΑΣΟΣ! Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ !!
    ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ. ΠΡΩΤΕΥΣΑΤΕ.
    ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ- ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου