Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΕ: Άλμα προς τα πίσω οι σημερινές δηλώσεις Π. Σκουρλέτη για τα 751 ευρώ

    

   Ο υπουργός Εργασίας σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, έκανε άλματα προς τα πίσω σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και την πρόταση νόμου που είχε πραγματοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση ως αξιωματική αντιπολίτευση τρεις μήνες πριν. 
    
  Η άμεση αποκατάσταση των 751 ευρώ μετατράπηκε σε σταδιακή και αόριστη αποκατάσταση η οποία θα προέλθει από διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Παράλληλα, το αναπτυξιακό σοκ που ανέφερε σχετίζεται με νέα προνόμια προς τις επιχειρήσεις, διότι πάνω απ’ όλα είναι οι ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων.

    Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να μην περιμένουν, να μην κάνουν βήμα πίσω και να παραμείνουν σταθερές στις διεκδικήσεις που αγωνιστικά έχουν διατυπώσει τα προηγούμενα χρόνια για τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις, το ασφαλιστικό, για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

  Αποδεικνύεται στην πράξη πως μόνο με τη σφραγίδα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με τους καθημερινούς αγώνες και την οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς και σε κάθε κλάδο, οι εργαζόμενοι μπορούν να κατακτήσουν τα δικαιώματα τους, να διεκδικήσουν την άμεση ανάκτηση των απωλειών, να βάλουν τέρμα στις πολιτικές των ψίχουλων και να διεκδικήσουν συνολικά τον πλούτο που παράγουν.



ΑΘΗΝΑ             1/2/2015

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΛΑ
    ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ./
    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ./
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ... ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ... ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΟΝΑΕΙ" Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΤΣΕΣ"!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ 4% ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΛΙ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου