Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ στον Κ.ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
Την Τετάρτη 17/6/2015 στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αταλάντης, εκδήλωση του σχολείου, προς τιμή του φιλολόγου, κριτικού θεάτρου Ακαδημαϊκού και δωρητή του σχολείου κ.Κωνσταντίνου Γεωργουσόπουλου, για την μεγάλη του δωρεά βιβλίων.
 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα απο πολίτες που προσήλθαν για να τιμήσουν την  εμβληματική μορφή του μεγάλου δάσκαλου των γραμμάτων και του θεάτρου ο  σύλλογος των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου του απένειμε  τιμή για την μεγάλη του προσφορά.
  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κολομτσάς, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ. Αγγελούσης, Πρόεδροι Νομικών προσώπων, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Δ.εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.
 
Ο σύλλογος του Γυμνασίου Αταλάντης έδωσε δημόσια την υπόσχεση οτι το "Αναγνωστήριο Κ.Χ.Μύρης" θα γίνει ένα ζωντανό κύτταρο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και θα δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο υλικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου