Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η Δημοκρατία και η Εντολή Λαού ΔΕΣΜΕΥΕΙ Κυβέρνηση ΚΑΙ Βουλή «εκτός Πραξικοπήματος»

[ Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ ]

Έχω υποστηρίξει και εξηγήσει γιατί καθαρή «ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής (της πλειοψηφίας») δεν έχει δοθεί σε καμμία Κυβέρνηση. Ακόμη και γιατί από την κάλπη έως τη Βουλή, η αριθμητική της κοινής Λογικής μετασχηματίζεται με «αναδόμηση κυβερνητικής πολιτικής» σε 50 βουλευτές ΕΠΙΠΛΕΟΝ στο πρώτο κόμμα σε βάρος καθαρής εντολής της κάλπης. Άλλο κάλπη, λοιπόν, άλλο βουλή, άλλο Λογική κάλπης, άλλο αριθμητική της Βουλής και Κυβέρνησης με .... «δημιουργική ασάφεια δημοκρατικών διαδικασιών και αποτελεσμάτων» εντός Βουλής και Κυβέρνησης.  

ΑΥΤΗ η ασάφεια δημιουργίας «ερμηνειών» ΤΙ είπε ο Λαός στις εκλογές και ΤΙ εντολές έχει δώσει ευτυχώς ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωση τούτης της Κυβέρνησης τούτης της σύνθεσης Βουλής έστω με 50 βουλευτές «παλαιού συστήματος και εντός του ... συστήματος καταλήστευσης ψήφου της ... κάλπης». Και τούτο γιατί, ΚΑΙ η Κυβέρνηση ΚΑΙ η Βουλή (της πλειοψηφίας) «εν δημοκρατία, με δημοκρατικές διαδικασίες» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ εντός Βουλής ΘΑ έχει διαπράξει ΕΑΝ αποφασίσει και ψηφίσει ΡΗΞΗ δηλαδή ΕΞΟΔΟ από Ευρώ – Ευρώπη, δηλαδή ΕΑΝ ΔΕΝ ψηφίσει συμφωνία ΕΝΤΟΣ Ευρώ – Ευρώπης. Και ΘΑ έχει αποφασίσει και ψηφίσει (κατά πλειοψηφία) εν Δημοκρατία και εντολή Λαού ΜΟΝΟ ΑΝ αποφασίσει – ψηφίσει ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ Ευρώ – Ευρώπης. Άλλο Μεγάλη Απόφαση Ηγέτη, άλλο «κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ» η ... Ευθύνη.
Η οποιαδήποτε ΡΗΞΗ ή ΕΞΟΔΟΣ από Ευρώ – Ευρώπη δεν είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΟΥΤΕ ΤΕΡΜΑ. Είναι κυρίως αφετηρία ΠΡΟΣ το ... «άλλο», το ... «κάτι διαφορετικό», μια Πορεία ΧΡΟΝΩΝ που σε ξεμακραίνει κάθε μέρα, κάθε χρόνο από ΕΚΕΙ που ήσουν. Αυτό  το .... «άλλο» «τω Αγνώστω Θεώ» ΟΥΔΕΙΣ Απόστολος  της Πολιτικής μάς το εξήγησε από το Κράτος των Αθηνών και τη Βουλή του Συντάγματος προ-εκλογικά ούτε μετεκλογικά ΤΙ είναι, ποιο θα είναι. Με πρόγραμμα, με χρονοδιάγραμμα, κυρίως όχι για τον ... Παράδεισο τον κοντινό των συνταξιούχων, αλλά την μακρόχρονη Κόλαση των 2.000.000 ανέργων και εκατοντάδων χιλιάδων ΝΕΩΝ Ελλήνων μεταναστών από την ελληνίδα Πατρίδα ΤΟΥΣ – Μέλους της Ευρώπης που την ... άλλη μέρα της ΡΗΞΗΣ θα βρουν αμέσως εργασία ΑΥΤΟΙ και αυξημένη σύνταξη οι ... «άλλοι»... ΕΑΝ είχε δοθεί ΕΝΤΟΛΗ έστω «κατά ερμηνεία με την ... αριθμητική της πολιτικής» η ... ΡΗΞΗ με το ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ για την Πορεία ΜΑΣ προς το ΕΚΤΟΣ «άπειρο και ... άγνωστο», οι ζητήσαντες και λαβόντες ΨΗΦΟ και ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ... «εκτός Ευρώ-Ευρώπης» ΟΦΕΙΛΑΝ πρώτα από όλα και ΚΥΡΙΑ να έχουν εξηγήσει και να έχουν παρουσιάσει αναλυτικό σε ΟΛΑ Πρόγραμμα για το ΜΕΤΑ τη ΡΗΞΗ ως αφετηρία του «νέου, του άλλου, του διαφορετικού, του Καλύτερου». Το άγνωστο ΕΚΤΟΣ ευρώ - Ευρώπης να είχε περιγραφεί τουλάχιστον ως ΠΛΑΙΣΙΟ αποφάσεων – ενεργειών – αποτελεσμάτων εντός χρονοδιαγράμματος ... αιώνα ή έστω 4ετίας. Και θα ήταν τελείως περιττές όλες οι «παραστάσεις τηλεοπτικού αστέρα» του Υπουργού Οικονομικών μας για «συζητήσεις με τους ληστές και δανειστές» ΑΝ εντολή είχε από τον «Λαό ΤΟΥ» τη ΡΗΞΗ με αυτούς. ΤΕΤΟΙΟ πρόγραμμα έστω και ως ... «ιδέα» έστω και ως «σενάριο με αρχή – μέση – άφιξη στη ... Νέα Εδέμ μετά τη ρήξη για συνταξιούχους, νέους, ανέργους, τεμπέληδες ή εργαζόμενους, κομματικούς και ελεύθερους, πελάτες και προμηθευτές στο ΝΕΟ σύστημα εξωτερικών συμμαχιών και εσωτερικών διεργασιών του ΚΡΑΤΟΥΣ πολυκομματικού αφανώς και μονοκομματικού εμφανώς σε κάθε Περιφέρεια με  ΝΕΟΥΣ Επιθεωρητές Εκπαίδευσης ΛΑΟΥ στο ... ΝΕΟ ακομμάτιστο, σύστημα διακυβέρνησης».

ΟΛΑ αυτά έπρεπε να έχουν παρουσιαστεί στο ΛΑΟ για ΕΝΤΟΛΗ στην Πορεία στο «κάποιο» ΝΕΟ ΕΚΤΟΣ ευρώ – Ευρώπη,  ώστε ο ΛΑΟΣ να δώσει ΕΝΤΟΛΗ όχι μόνο για ... ΕΚΤΟΣ αλλά κυρίως για το ΜΕΤΑ «νέο σύστημα – πλαίσιο Πορείας ΜΑΣ στο ...καινούργιο ΕΚΤΟΣ Ευρώπης». ΤΕΤΟΙΟ Πρόγραμμα ΟΛΟΙ θα συμφωνήσουμε ότι πλην ΚΚΕ ουδείς έτερος υποψήφιος ΜΑΣ εξήγησε ως «Λαό» που ψηφίσαμε. Επομένως ουδεμία εντολή ουδενός λαού δόθηκε σε καμμία ΝΕΑ Κυβέρνηση σε καμμία ΝΕΑ Βουλή (πλειοψηφίας) για Νέα Πορεία Λαού – Έθνους στη ... Γεωγραφία των Βαλκανίων να ΦΥΓΕΙ από το Ευρώ – Ευρωπαϊκή Ένωση της ΔΥΣΗΣ και ή να ξαναγυρίσει στην ΠΟΛΙΤΙΚΟ-γεωγραφική θέση των Βαλκανίων ή μόνοι ή με ... άλλους. Αλλά με ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ χάρτες αφού ΟΥΔΕΙΣ μας έχει εξηγήσει ..., ούτε δρομολόγιο, ούτε πορεία, ούτε χρόνια ταξιδιού στην ... Νέα Εδέμ... ΤΙΠΟΤΑ για το ΜΕΤΑ.

Δια τούτο,  πιστεύω ως «ψηφοφόρος έστω μιας τέτοιων χαρακτηριστικών κάλπης των 50 εδρών δώρο στα ... τέκνα του ... ίδιου συστήματος, που πολύ τους ... αρέσει όσο τους συμφέρει» ότι: ο Πρωθυπουργός  όλων ΜΑΣ, Ελληνική Κυβέρνηση είναι, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Πρωθυπουργός είναι, έχει μια σοβαρότητα (το εννοώ, κατά κρίση πολίτη)  που τον διακρίνει σε αντίθεση με «τις παραστάσεις φαιδρότητας αντιφατικών ασαφειών του Υπουργού των Οικονομικών μας». ΓΝΩΡΙΖΕΙ πώς όταν επικαλείται ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ Ελλάδος τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΟΥ της Ελλάδας εννοεί ακριβώς ΑΥΤΟ: ότι θα είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με «δημοκρατικές διαδικασίες» στη ... ΒΟΥΛΗ και στην Κυβέρνησή του η ΡΗΞΗ, η ΕΞΟΔΟΣ από ευρωζώνη-Ευρώπη για το «Άγνωστο ΜΕΤΑ» διότι τέτοια ΕΝΤΟΛΗ με τις διαδικασίες ΚΑΛΠΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ελλάδας, δεν έχει λάβει, αλλά αντίθετα ΠΙΣΤΟΣ στην ΕΝΤΟΣ Δημοκρατίας ΕΝΤΟΛΗ Ελληνικού ΛΑΟΥ αποφασίζει και εκτελεί κατ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ ΛΑΟΥ ΜΟΝΟ συμφωνία ΕΝΤΟΣ ευρώ – Ευρώπης. ΜΠΡΑΒΟ διαπραγματεύτηκε, πέτυχε «κάτι» ΚΑΛΥΤΕΡΟ, με όποιο μέχρι τώρα «κόστος εσωτερικά – εξωτερικά». Η επιτυχία ή αποτυχία μιας διαπραγμάτευσης είναι ΕΝΤΟΣ Δημοκρατίας. Αλλά εντός ΕΝΤΟΛΗΣ Λαού, ΔΕΝ είναι ενδεχόμενη απόφαση να την παραβεί και να περάσει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ Γραμμή ΟΛΩΝ των άλλων «κόκκινων» και είναι εκτός Εντολής Λαού εν Δημοκρατία να περάσει εκτός συνόρων ΕΥΡΩΠΗΣ στο Άγνωστο που ΟΥΔΕΙΣ προεκλογικά ούτε μετεκλογικά έχει εξηγήσει ΤΙ είναι, ΠΟΥ βρίσκεται. Κυβέρνηση και «κυβερνητική» αλλά και πλειοψηφίας Βουλή είναι ΟΛΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Λαού εν Δημοκρατία ΕΝΤΟΣ ευρώ – Ευρώπης. ΑΥΤΟ ζήτησαν, ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ να πράξουν. Ο,τιδήποτε ΑΛΛΟ θα είναι  θα είναι ΕΚΤΟΣ Αρχών και Σεβασμού Δημοκρατικής ΕΝΤΟΛΗΣ Λαού σε όσα ΠΡΟ-εκλογικά του ΕΞΗΓΗΣΑΝ. Για ...  «εκτός μετά» ΔΕΝ εξήγησαν ΟΥΔΕΝ ΟΥΔΕΙΣ και ΔΕΝ έλαβαν εντολή για όσα ΔΕΝ εξήγησαν.

Γι΄αυτό ισχυρίζομαι ότι ΘΑ είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Κυβέρνησης και Βουλευτών με ... δημοκρατικές διαδικασίες ψηφοφορίας», μια ενδεχόμενη εκτός ευρώ – Ευρώπης απόφαση Κυβέρνησης και ψήφος «κυβερνητικής» ή πλειοψηφίας της Βουλής.

Με αυτές τις σκέψεις συνέχεια των όσων επί χρόνια έχω αναλυτικά εκθέσει, με τη Δύναμη του Πολίτη , που όλοι οι ... «πολιτικοί, μεγάλοι και μικροί» αναφέρονται εν Δημοκρατία σε ΑΥΤΗ  ως «λαό ... μαζικά» στηρίζω τον Πρωθυπουργό ΜΑΣ, Ελληνική Κυβέρνηση έχουμε, μαζί του στην ΕΝΤΟΛΗ Λαού ΜΑΣ, για την  ΕΝΤΟΣ ευρώ – ΕΥΡΩΠΗΣ Πορεία μας. Αλλά για το ... ΜΕΤΑ «ΕΝΤΟΣ Ελλάδας» ... ίδωμεν... αφετηρία μόνο είναι η ... συμφωνία... Ένας ιδιότυπος νέος διχασμός «εντός μας» και ... «εκτός Ευρώπης» θα είναι ο Καλύτερος Σύμμαχος ΤΟΥΣ τούτη την  Ώρα σε όσους περιμένουν ευκαιρίες εκμετάλλευσης των εναντίον μας επιβουλών τους. Και ας μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι τη ... Δημοκρατία και την ... Εντολή Λαού επικαλείται ακόμα και ένα ... «Δημοκρατικό 4%» της κάλπης για να γυρίζει με το δαυλό στο ... σύγχρονο Κούγκι εν ονόματι ... ΟΛΟΥ του Λαού μας ΠΡΟΣ μια «Νέα εύφορη κοιλάδα με λίπασμα τις στάχτες που ΜΕΤΑ το Κούγκι θα ψεκάζουν οι .... καμμένοι».

Με εντολή Λαού και με σεβασμό και συνέπεια σε Αυτή, ναι, αλλά να εξηγείς ΣΑΦΩΣ για το ΜΕΤΑ και όχι με ασάφεια για να κοροϊδεύεις Κοινοβούλια, ΛΑΟ ΣΟΥ και Συμμάχους.



Υ.Γ.   Οι εξοπλιστικές δαπάνες ίσως είμαι ο μόνος που δεν άκουσα στη διαπραγμάτευση να αναληφθούν από «Ευρώπη» ως Σύνορά ΤΗΣ η συνοριακή γραμμή Ελλάδας, ούτε το κονδύλι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παιδείας να τεθεί εκτός «επιτήρησης» ως ΘΕΜΕΛΙΟ της Ευρωπαϊκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου