Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών από την ΕΜΕ - Ποιοι μαθητές βραβεύονται από τη ΛοκρίδαΟι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Λοκρίδας που πρόκειται να βραβευτούν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, λόγω της διάκρισής τους στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης - Παιχνίδι και Μαθηματικά», του σχολικού έτους 2014-15. 

Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14-06-2015 και ώρα 11:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11).


Διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά»
2014‐15

Οι Μαθητές Δημοτικών από τη Λοκρίδα
που βραβεύονται:
   
2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στουσ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου