Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Από τις ομιλίες της κας Παπαρήγα κατά την επίσκεψη της στη Λάρυμνα και στο Μαρτίνο στο Δήμο Λοκρών

Στη Λάρυμνα και στη συνέχεια στο Μαρτίνο οπου έκανε πολιτική ομιλία βρέθηκε το απόγευμα η Γενική γραμματέας του Πολιτικού γραφείου της κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παπαρήγα.
 
Η κα. Παπαρήγα μίλησε νωρίς το απόγευμα σε σύσκεψη γυναικών στο «Cafe Mad» στην Παραλία Λάρυμνας, ενώ αργότερα σε συγκέντρωση στο Μαρτίνο.

Στις ομιλίες της η κα. Παπαρήγα  τονισε οτι "το Κ.Κ.Ε.ειναι καθετα αντίθετο σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ και καλεσε τους εργαζομενους και συνολικά την τοπική κοινωνία να αντιταχθουν σθεναρα στα σχέδια της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του εθνικου μας πλούτου".
  
Παράλληλα η κα Παπαρήγα έκανε εκτενη αναφορά στην  βαθειά κριση που περνάει η χώρα και ειδικότερα η λαϊκή τάξη.
  
"....επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του ΚΚΕ για την κρίση..." και ζήτησε από το λαό να το εμπιστευθεί, ενώ για το Μνημόνιο ανέφερε ότι "...επιτεύχθηκαν οι ταξικοί του στόχοι αφού δρομολογήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες αναδιαρθρώσεις..."
  
Βασική συνέπεια της κρίσης δήλωσε τέλος η κ. Παπαρήγα "...είναι η καταστροφή των παραγωγικών δυνάμεων, κυρίως της εργατικής δύναμης με τη μορφή της μαζικής ανεργίας ή της υποαπασχόλησης και η απαξίωσή της με τη μορφή της μείωσης των μισθών και των συντάξεων και της απώλειας των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών".





 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου