Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ανασυγκρότηση της του ΤοΣυΝ Αταλάντης

Μετά από την παραίτηση του Θανάση Καρέντζου από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων και κατόπιν και της παραίτησης του Αντώνη Παπαγόρα από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο, η παραίτηση του Προεδρείου και η εκ νέου ανάδειξη Προεδρείου.


Νέος πρόεδρος του ΤοΣυΝ Αταλάντης μετά την παραίτηση Παπαγόρα αναδείχτηκε ο Λουκάς Ασκητόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά αλλά άτυπα είχε πάρει στην πλάτη του εδώ και πολύ καιρό  την ευθύνη του Συμβουλίου, ενώ η κενή θέση στο Συμβούλιο από την παραίτηση Καρέντζου συμπληρώθηκε από τον Κωνσταντίνο Κολοβό ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα γραμματέα του Συμβουλίου.
 
Επόμενη κίνηση του νέου Συμβουλίου, μετά την ανάδειξη νέου Προεδρείου, η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης.

Το Το.Συ.Ν. Αταλάντης εξέδωσε σχετικά με την ανασυγκρότηση την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αταλάντης συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Λοκρών στις 25/4, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00. Κυρίαρχο θέμα ήταν η ανασυγκρότηση λειτουργίας του ΤΟ.ΣΥ.Ν.  

Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραίτηση του Συμβουλίου και η εκ νέου ανάδειξη Προεδρείου με ευθύνη του την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης. Μετά από διαλογική συζήτηση ορίστηκαν:    

Λουκάς Ασκητόπουλος (Πρόεδρος)
Γιώργος Σκρέτης (Αντιπρόεδρος)
Κώστας Κολοβός (Γραμματέας)
Χρήστος Λαμπράκης (Ταμίας)
Αντώνης Παπαγόρας (Μέλος).

Η νέα οργανωτική δομή θα έχει ως προτεραιότητά της την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία θα αποφασιστούν εκ νέου οι προτεραιότητες και η πολιτική του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου