Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Χτύπησε ή δεν χτύπησε γυναίκα ο Μαγκούφης κύριοι;

Αν υπήρχε ανάλογη ιατρική γνωμάτευση για έναν βουλευτή ή δημοσιογράφο, τι θα έλεγαν τότε πολιτικοί και δημοσιογράφοι; Τι θα έλεγαν τα ΜΜΕ και τα "κανάλια" τότε;

Το "ΡΩΓΜΩΔEΣ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΛΕΥΡΑΣ" είναι αποτέλεσμα θεατρινισμού; Πως μπορεί μια γυναίκα να αυτοτραυματιστεί με αυτόν τον τρόπο στα πλευρά της;

Κύριοι είστε όλοι για φτύσιμο... Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι που κάνετε πως βλέπετε τι έχει συμβεί... Και που υποτίθεται πως υπηρετείτε τους πολίτες, το δίκαιο και την αλήθεια, από τις "χρυσές" καρέκλες που έχετε θρονιαστει...

Και μία ερώτηση προς τον κ. Μαγκούφη: Όταν οι αγρότες του νομού σας έκλειναν τους δρόμους, δοκιμάσατε ποτέ να πάτε να περάσετε με το "έτσι θέλω" από τα μπλόκα κ. Μαγκούφη;



Όσο για τη συνέχεια της υπόθεσης... Η συνέχεια του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον τσαμπουκά βουλευτή ΠΑΣΟΚ Τρικάλων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα διόδια της Αγίας Τριάδας Μώλου, θα δοθεί τελικά στα δικαστήρια.
Εκείνο το βράδυ μια ομαδα πολιτών απο την τοπική κίνηση  ειχε καταλάβει το σταθμό διοδίων και ο κ.Μαγκούφης  που μετέβαινε στην εκλογική του περιφερεια μαζί με την συνάδελφό του βουλευτή Καρδίτσας Μαρία Θεοχάρη επεχείρησε να πληρώσει τα τέλη προβάλοντας και την βουλευτική ιδιότητά του.
 
Οι πολίτες τον  παρότρυναν να περάσει χωρίς να πληρώσει και εκεινος κατέβηκε από το αυτοκι νητό του επιμένοντας ότι έχει το δικαίωμα να πληρώσει.

Μια γυναίκα προσπαθησε να τον αποτρέψει και σύμφωνα με τη δήλωση της ίδιας ο βουλευτής την άρπαξε από το χέρι και την πεταξε επανω στο καπό ενος αυτοκινήτου τραυματίζοντας της ευτυχώς ελαφρά.
  
Μιλώντας σε  δελτία ειδήσεων ο κ.Μαγκούφης χαρακτήρισε μυθεύματα τα περί τραυματισμού της γυναίκας και για θεατρινισμούς.
 
Να όμως τώρα που έρχεται ιατρική γνωμάτευση του Νοσοκομειου Λαμίας όπου μεταφέρθηκε το θύμα του κ.Μαγκούφη και  κανει λόγο για τραυματιασμό,και είναι επιβαρυντική, για τον "πράσινο" βουλευτή.

1 σχόλιο:

  1. Αν υπήρχε ανάλογη ιατρική γνωμάτευση με θύμα έναν βουλευτή ή δημοσιογράφο, πολιτικοί, δημοσιογράφο, ΜΜΕ και "κανάλια" θα έκαναν λόγο για πλήγμα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας!!!

    Αυτά θα έλεγαν και θα τα φώναζαν!!!

    Όμως όταν αυτό συμβαίνει σε έναν πολίτη δεν είναι πλήγμα για την Δημοκρατία; Δεν είναι πλήγμα για την Ελευθερία;

    Σε ποια Πολιτεία, η Δημοκρατία ή η Ελευθερία πλήγεται, μόνο όταν τα θύματα βίας είναι πολιτικοί ή δημοσιογράφοι;
    Όταν τα θύματα βίας είναι απλοί πολιτες δεν ισχυει το ιδιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου