Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΥΠΟΣ: Παρέμβαση Νίκου Λιόλιου για το Atalanti Hills

 * Από την Εφημεριδά "ΗΜΕΡΑ"

Αστραψε και βρόντησε ο Νίκος Λιόλιος χθες με την υπόθεση του Atalanti Hills. Φανταστείτε, δυο μήνες δήμαρχος και κουράστηκε να ακούει.

Δυστυχώς για εμάς δηλαδή γιατί εφτά χρόνια τώρα ακούμε περίπου τα ίδια. Μου προκαλεί εντύπωση βέβαια πως ο ιδιοκτήτης της ΛΟΚΡΟΣ τρεις μήνες και κάτι δήμαρχος τώρα ο Νίκος Λιόλιος δεν πήγε να τον δει. Ισως αυτή την εποχή να έχει ατέλειωτο πήγαινε έλα με το υπουργείο, κατά πως αποκάλυψε και ο κ.Παμπούκης. Βέβαια, είναι και οι άλλοι, που παρουσιάζουν τους φίλους της επένδυσης ως εκατοντάδες. Σιγά ορέ σύντροφοι...



Με παρέμβασή του για το θέμα του «Atalanti Hills» ο δήμαρχος Λοκρών Ν. Λιόλιος ζητά «να πέσουν οι μάσκες», καταλογίζοντας ευθύνη στην εταιρία «ΛΟΚΡΟΣ» για το βάλτωμα της επένδυσης που προωθεί. Μόνο που αδικεί τις εργώδεις προσπάθειες του Σαββίδη και των ομοϊδεατών του. Παρά τις κινήσεις σε προσκήνιο και παρασκήνιο, παρά τις διαρκείς δηλώσεις στήριξης από φορείς και γραβατοφορεμένες (μεταξωτές) κορδέλες το αποτέλεσμα κινείται πέριξ του μηδενός. Ακριβώς επειδή η καταστρατήγηση της νομιμότητας είναι τέτοιων διαστάσεων, που ουδείς υπεύθυνος (ακόμα κι απ’όσους διέθεταν υφυπουργικό αξίωμα και βουλευτική ασυλία στο παρελθόν, όπως ο Κ. Κιλτίδης επί κυβέρνησης ΝΔ) τολμά να βάλει την υπογραφή του.

Συνεπώς ας μην κακίζει τους εκπροσώπους της εταιρίας αγγλοκυπριακών συμφερόντων ο Ν. Λιόλιος. Αυτοί κάνουν ό,τι μπορούν κι έχουν σπεύσει να ζητήσουν βοήθεια από επώνυμα κυβερνητικά στελέχη. Το θέμα είναι «ποιος φοβάται την Β. Γούλφ», ήτοι ένα νέο Βατοπέδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου