Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ανοίξαμε παρτίδες με την Κίνα!

Μνημόνιο για την οικονομική συνεργασία, μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Περιφέρειας Jiangxi της Νότιας Κίνας, υπογράφει την Τρίτη 12 Απριλίου (στις 7 το απόγευμα) ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς και εκπρόσωπος της Κινέζικης Περιφέρειας.


Οι υπογραφές θα ...πέσουν στο Περιφερειακό Κατάστημα της Λαμίας και θα ακολουθήσει σύσκεψη στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 6, Λαμία).

Στη σύσκεψη, που έχει θέμα «Ανάπτυξη Οικονομικών Συνεργασιών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Περιφέρειας Jiangxi της Νότιας Κίνας» θα παρευρεθούν φορείς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων της Περιφέρειας.
Στόχος της συνεργασίας με τους Κινέζους είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων στους τομείς Αγροτικής Οικονομίας (λάδι – κρασί κλπ), στις Μεταποιητικές Βιομηχανίες και στον τομέα Τουρισμού.


egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου