Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΛΟΚΡΙΔΑ: Στον Εισαγγελέα η πλαστή βεβαίωση του ΙΚΑ - Βαριές καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά

Τρεις υπηρεσίες και ένας δήμος εμπλέκονται σε καταγγελίες για την εταιρεία «ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ», η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας. Μια περίεργη υπόθεση που έρευνα πλέον η δικαιοσύνη μετά από σχετικά έγγραφα τα οποία έφτασαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Λαμίας. 
 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα zougla.gr (δημοσίευμα που αναρτησαμε και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ) η συγκεκριμένη η εταιρεία εντοπίστηκε να έχει πραγματοποιήσει τον Ιούνιο 2010 πώληση ακινήτου σε συμβολαιογράφο της Αταλάντης, με πλαστή Ασφαλιστική Ενημερότητα ΙΚΑ, σύμφωνα με την καταγγελία. «Στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση του ιδίου επιχειρηματία βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας και ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, η οποία, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, λειτουργεί επί σειρά ετών χωρίς άδεια λειτουργίας» αναφέρει η ιστοσελίδα (φώτο).
   
Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έχει μια διαδρομή στην ιστορία της περιοχής της Μαλεσίνας και απ'όσα τουλάχιστον προκύπτουν από πληροφορίες, μια αντιπαράθεση από αγοραπωλησία κατοικιών πυροδότησε ένα κλίμα το οποίο φτάνει σε μια άκρως σοβαρή υπόθεση.
 
Η Α.Ε. κατασκευαστική, σύμωνα με τη zougla.gr, είναι συμφερόντων οικογένειας του κ. Αθανασίου Παπακωνσταντίνου, μέλος της οποίας η κα Ασημίνα Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λοκρών και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Νικολάου Λιόλιου.

Σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά την οποία υπέβαλε το Ι.Κ.Α. της Αταλάντης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας εταιρία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μαλεσίνας και του Θεολόγου φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα την οποία υπέβαλε σε συμβολαιογράφο για να γίνουν κάποια συμβόλαια τον Ιούνιο του 2010. 

Είναι χαρακτηριστικό όπως τουλάχιστον διατυπώνει το Ι.Κ.Α. της Αταλάντης στη μηνυτήρια αναφορά του ότι από το 2009 οι ασφαλιστικές ενημερωτικές χορηγούνται μηχανογραφικά και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις χορηγούνται χειρόγραφες. Η συγκεκριμένη ασφαλιστική ενημερότητα είναι χειρόγραφη και μάλιστα φέρεται το Ι.Κ.Α. να έκανε σχετικό αίτημα σε συμβολαιογράφο για να πάρει ακριβές αντίγραφο από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική ενημερότητα. 

Τα στοιχεία αυτά έφτασαν στο Ι.Κ.Α. μετά από καταγγελίες και μάλιστα με όλα αυτά τα ζητήματα ασχολήθηκε και η διοίκηση του οργανισμού, η οποία έδωσε και κατευθύνσεις. Στη μηνυτήρια αναφορά γίνεται ένας συνδυασμός των πρωτοκόλλων που έχει η ενημερότητα που έχει προσκομιστεί και με αυτές που τηρούνται τώρα και μάλιστα σημειώνει πως η συγκεκριμένη δεν έχει γραφεί από υπάλληλο του Ι.Κ.Α. της Αταλάντης. 

Μάλιστα το ίδιο το Ι.Κ.Α. από έλεγχο που έγινε καταγράφει ότι την ημέρα που φέρεται να έχει υπογράψει η τότε διευθύντρια του ΙΚΑ Αταλάντης, αυτή ήταν σε κανονική άδεια. Μάλιστα συμπεραίνει ότι η συγκεκριμένη ασφαλιστική ενημερότητα δεν χορηγήθηκε από το Ι.Κ.Α. και καταλήγει πως «προφανώς είναι προϊόν πλαστογραφίας (ανατυπώσεως ή σκαναρίσματος) από την παλαιότερη ασφαλιστική ενημερότητα».

Ηδη η συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά έφτασε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Λαμίας την περασμένη Πέμπτη και ερευνάται η συγκεκριμένη υπόθεση η οποία σε κάθε περίπτωση αποκτά και άλλα χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη εταιρεία που έχει έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μαλεσίνας κατασκευάζοντας σπίτια, και έχοντας στην κατοχή της και τουριστικές εγκαταστάσεις στην περιοχή.

Επιτέλους πάντως οι υπηρεσίες αποφάσισαν να κινηθούν και να διενεργήσουν ελέγχους…

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ tromaktiko ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ:

    Καταγγελία αναγνώστη στο tromaktiko για καταπάτηση αιγιαλού στην περιοχή της Λοκρίδας.
    Καλούνται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να απαντήσουν εάν ισχύουν τα όσα καταγγέλει ο αναγνώστης.

    Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία:


    "Ξενοδοχείο σε παραλία του Δήμου Μαλεσίνας, έχει επέμβει στον αιγιαλό. Εχει δημιουργήσει ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ κλιμακοστάσιο γύρω στα 100 σκαλιά ίσως και περισσότερα, με σιδερένια κάγκελασε όλη τη διαδρομή του κλιμακοστασίου.

    Επι του χερσαίου τμήματος του αιγιαλού έχει τοποθετήσει καλαμένιες ομπρέλλες βαρέως τύπου, έχει τοποθετήσει ξαπλώστρες και άλλα κινητά αντικείμενα πρός εξυπηρέτηση της πελατείας του. Απο ποια υπηρεσία ΚΕΔ έχει λάβει άδεια για την επέμβαση στην αιγιαλίτιδα ζώνη ? Τέτοια τσιμεντένια κατασκευή ? Εχει ενοικιάσει ο Δήμος Μαλεσίνας την παραλία αυτή ή η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου ή τα ΕΤΑ ? Δεν βρίσκουν τον καταστροφέα του φυσικού κάλλους, αυτόν που το εκμεταλεύεται? Ολοκληρη πινακίδα έχει βάλει μη και τυχόν χαθούν οι ένοικοι του ξενοδοχείου του.

    Το λιμενικό της ΑΑταλάντης έχει χρόνια να περάσει απο εκεί? Δεν είναι υποχρέωση του να ελέγχει τέτοιες κατασκευές? Η θα μας πεί κάποιος υπεύθυνος σαν δικαιολογία ότι εξυπηρετεί λουομένους κατοίκους του Δήμου? Και πρίν την συγκεκριμένη παραλία και μετά σε αποστάσεις 1 - 2 λεπτών έχει τεράστιες παραλίες για όλους τους λουόμενους.

    Θα μας απαντήσει ο Δήμος Μαλεσίνας, η Αστυνομία Αταλάντης, το Λιμενικό Αταλάντης, η Κ.Ε.Δ,, τα Ε.Τ.Α, ή κάποιος τέλος πάντων με υπεύθυνο λόγο ?"


    Αναγνώστης

    *Aναδημοσίευση από το: LOKRIS NEWS +: --ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-- http://lokrisnews.blogspot.com/search/label/--%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%95%CE%A3--#ixzz1JEWE8A3H


    http://lokrisnews.blogspot.com/2010/08/tromaktiko.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε κανει ενα μικρό λάθος στο άρθρο σας.
    Δεν υπάρχει καμμια αντιπαράθεση για αγοραπωλησία ακινήτων.
    Η αλήθεια είναι ότι ο Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου τον Ιούνιο 2008 με χρήση ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ πληρεξουσίων λόγω θανάτου του εντολέα του και εν γνώση του ότι αυτός είχε αποβιώσει μεταβίβασε στο όνομα της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ, τρία ακίνητα.
    Με αλλα λόγια για ακόμη μια φορά έκανε ΑΠΑΤΗ και το κυριότερο είναι ότι επειδή η αξία των ακινήτων υπερβαίνει τις 73.000 Ευρώ ποινικά είναι κακουργηματική.
    Ηδη υπάρχει δικογραφία σε εξέλιξη στης Εισαγγελία Αθηνών αλλά και στην Εισαγγελια Λαμίας.
    Απο σοβαρή πληροφόρηση που έχω η δραστηριότητα της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ σχετίζεται και με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μαμούθ που διερευνούν οι Εισαγγελίες Ρόδου και Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταγγελία για την καταπάτηση του αιγιαλού έγινε απευθείας στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και το όνομα του υπογράφοντος την καταγγελία είναι το ίδιο με αυτό που έκανε την καταγγελία για την Διευθύντρια της ΔΟΥ Καρπάθου
    Οπότε όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι θα έχει ενδιαφέρον.
    Συμβουλευτείτε τα παρακάτω link

    http://www.rodiaki.gr/article.php?id=43134&catid=1&subcatid=9

    http://www.rodiaki.gr/article.php?id=61933&catid=1&subcatid=9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου