Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΛΟΚΡΩΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ.

Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Λαμίας κατέθεσε στις 20 Απριλιου 2011 ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Λοκρών.
 

Μετά απο αυτοψία που διενεργήθηκε απο υπαλλήλους της Πολεοδομίας Λοκρών, διαπιστώθηκαν σωρεία παρανόμως αναγερθέντων οικημάτων στο τουριστικό κατάλυμα ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ που ευρίσκεται στην παραλία Λεκούνας στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο του δημοτικού διαμερίσματος Μαλεσίνας.

Στην ίδια αυτοψία η πολεοδομία καταλογίζει πρόστιμα μαμούθ για την περιοχή μας που ανέρχονται στο ποσό των 865.000 Ευρώ.
 
Είναι η τρίτη δημόσια υπηρεσία η οποία μέσα σε διάστημα 5 μηνών καταθέτει μηνητήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγείας Λαμίας κατά της ίδιας επιχειρηματικής οικογένειας. 

Το Λιμέναρχείο Λάρυμνας όπως είχε αποκαλύψει στις 10/4/2011 είχε καταθέσει μηνητήρια αναφορά για καταπάτηση του αιγιαλού και άλλες παραβάσεις κατά των υπευθύνων της ΒΙΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.

Στίς 8/4/2011 το ΙΚΑ Αταλάντης  κατέθεσε μηνητήρια αναφορά για μεταβίβαση ακινήτου που είχε κάνει η εταιρία ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ με χρήση Πλαστης Ασφαλιστικής Ενημερότητας ΙΚΑ.

Η εταιρία ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ ανήκει στην ίδια οικογένεια στην ιδιοκτησία της οποίας είναι και η ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ.

Στις 20/4/2011 η Πολεοδομία Λοκρών καταλογίζει πρόστιμο μαμούθ 865.000 Ευρώ  για τις ατελείωτες αυθαίρετες κατασκευές της ΒΙΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.

Και απο ότι βλέπουμε επεται συνέχεια....

4 σχόλια:

  1. η Πολεοδομία εκεί πάει,στην ΤΡΑΓΑΝΑ , στο ΜΙΚΡΟΒΙΒΟ ,που κλεισαν τον δρομο 50 χρονων και ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ και κανουν οτι γουσταρουν οι ΡΩΣΟΙ?παρότι εχουν γινει παντού καταγγελίες...κανενας δεν απαντά,ο δήμος,η πολεοδομία,το δασαρχείο,η κτηματική,το λιμεναρχείο, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι τα παίρνουν... Εσυ γιατι λες ότι πηγε εκεί για έλεγχο, γιατι το ήθελε? αμ δε συγγενεις είναι... αναγκάστηκε ...είπαμε Εισαγγελέας έρχεται... είδες τι επαθαν οι πολεοδόμοι στη Σύρο, ανοίχτηκαν λογαριασμοί, τους ξεβράκωσε η δικαιοσύνη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ας γίνει το ίδιο και εδώ! Ας ανοιχτούν λογαριασμοί και να μάθουμε και αν και πόσα δώσαν και οι Ρώσοι!
    Πάντως ούτε έχει ζητηθεί ούτε έχει κατατέθει η παραίτηση της κας Παπακωνσταντίνου από το Δημ.Συμβούλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ... ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΠ ΚΛΠ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ 120 ΤΜ ΣΤΗ ΔΕΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου