Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η Τόνια αδειάζει τον "υπερπατριώτη" Μαγκούφη!

"Οφείλουμε να σεβόμαστε τις κινητοποιήσεις των πολιτών ,όταν μάλιστα αυτές εκφράζονται με εναν δημοκρατικό τρόπο  είναι απαράδεκτο να θέλεις να επιβάλεις  την άποψή σου..."
   
Με αυτή την πολιτική αλλα και αποστομωτική απάντηση η Τόνια Αντωνίου ουσιαστικα αδειάζει τον "υπερπατριώτη" βουλευτή Τρικάλων κ.Μαγκούφη που  σε μιά υπέρμετρη επίδειξη προσήλωσης στην κυβερνητική πολιτική υπερ των διοδίων και απερίγραπτης αφοσίωσης στον Υπουργό Υποδομών και  εμπνευστή της περίφημης (ν)τροπολογίας Δημήτρη Ρέππα επεχείρησε να ακυρώσει και να απαξιώσει ακόμη και χειροδικώντας την κινητοποίηση των πολιτών κατά των διοδίων σταην Αγία τριάδα Μώλου. 
  
Ο κ.Μαγκούφης σημειωτεόν ότι ήταν και ο εισηγητής της τροπολογίας Ρέππα που υποχρεώνει την ελληνική αστυνομία να παίζει τον ρόλο του εισπράκτορα των εταιριών που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους και τα διόδια!
  
Οπως αναφέρουν τώρα απικλειστικές πληροφορίες του LAMIA FM-1 ο κ.Μαγκούφης θα επισκέπτεται στο μελλον συχνά τη Λαμία αφού η κυρία Σ.Γαλάνη που δέχτηκε την  επίθεση, κατα δήλωσή της, του κ.Μαγκούφη τη Δευτέρα καταθέτει μηνυση κατά του βουλευτή Τρικάλων και παράλληλα ετοιμάζει αγωγή αποζημιώσεως για σωματικές βλάβες και λογω και έργω εξύβρισή της.
 
Βέβαια ο κ.Μαγκούφης ως βουλευτής απολαμβάνει της βουλευτικής ασυλίας ως προς το σκελος της ποινικής δίωξης και μόνο μετα από απόφαση της Βουλής μπορεί να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. 

Δεν υφίσταται ασυλια όμως προς την αστική ευθύνη του.


lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου