Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
 ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ

Όσο η ληστεία σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων μεγαλώνει αυξάνοντας τα διόδια και τις τιμές τους, τόσο πιο προκλητικοί γίνονται. Τώρα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ επιχειρεί με την καταστολή να αντιμετωπίσει τη λαϊκή πάλη και διαμαρτυρία για την κατάργηση των διοδίων. Έχουν καταθέσει τροπολογία στη Βουλή που προβλέπει ποινές φυλάκισης για όσους κλείνουν τα διόδια και βαριά πρόστιμα για όσους δεν τα πληρώνουν!

Το ίδιο κάνουν παντού. Όσο πιο άγρια σφάζουν τους μισθούς των εργαζομένων, τα επιδόματα ανεργίας, τις συντάξεις, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων, των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, τις δαπάνες για την Παιδεία, την Υγείας. Όσο αυξάνουν τα χαράτσια και τους φόρους για εργαζόμενους και μικρομεσαίους προκειμένου να ανακάμψει η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων που ευθύνονται για την κρίση, άλλο τόσο αυξάνουν τις απειλές, την τρομοκρατία για να σκύψουμε το κεφάλι, για να υποταχθούμε.

Τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ θέλουν να φορέσουν αλυσίδες στους εργαζόμενους, στο λαό για να τους καταδικάσουν οριστικά στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση.

Κανείς δεν πρέπει να τους φοβηθεί. Αντίθετα, πρέπει να πεισμώσουμε και να τους απαντήσουμε με οργάνωση της πάλης μας, για να αποκρούσουμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και να την ανατρέψουμε. Να τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μας στις εκλογές.

Προχωράμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση του αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς, στον κλάδο, στη συνοικία. Για να βάλουμε τέλος στις θυσίες για την κερδοφορία της πλουτοκρατίας, στην άγρια ληστεία που μας επιβάλλουν κυβέρνηση, μεγαλοκατασκευαστές με τα διόδια, με τα χαράτσια, με τα νέα φορολογικά βάρη που φέρνουν για να αυξήσουν ακόμα πιο πολύ τις φοροαπαλλαγές και τα προνόμια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών που έχουν συσσωρεύσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση των εργαζομένων. Γι΄ αυτό εκβιάζουν και απειλούν το λαό με καταστροφή, αν δεν υποταχτούμε στα βάρβαρα μέτρα τους και στα ακόμα χειρότερα που θα φέρουν μετά τις εκλογές.

Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε. Να καταργηθούν τώρα όλα τα διόδια και τα χαράτσια, ο ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και στα καύσιμα. Μέτρα προστασίας για τους ανέργους και τους χαμηλοαμειβόμενους. Να ανακουφιστούν οι λαϊκές οικογένειες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες από τα δάνεια που τους πνίγουν.  

Αντεπίθεση για τα σύγχρονα δικαιώματά μας στην εργασία, στην κοινωνική ασφάλιση, στη μόρφωση και στην Υγεία.

Λαϊκή συμμαχία για ανάπτυξη υπέρ του λαού, όχι των μονοπωλίων. Νόμος είναι το δίκιο των εργαζομένων. Οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.

ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΟΓΕ - ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου