Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αποκαθίσταται μια σοβαρή αδικία για τα παιδιά των τριτέκνων και πολυτέκνων της Περιφέρειας

Αίρεται μια σοβαρή αδικία για τα παιδιά των τριτέκνων και πολυτέκνων της περιφέρειας, όσον αφορά την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ενημέρωσε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου που συναντήθηκε μαζί της προκειμένου να της θέσει το πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις που ίσχυαν μέχρι τώρα περιόριζαν τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους στη διεκδίκηση των επιπλέον θέσεων που τους παρέχει ο νόμος μόνο στη γεωγραφική περιφέρεια μόνιμης κατοικίας.

Όπως ενημέρωσε την κ. Αντωνίου η Υφυπουργός Παιδείας,
πρόκειται να εκδοθεί πολύ σύντομα Υπουργική Απόφαση με την οποία θα αποκαθίσταται η σημερινή αδικία και θα μπορούν τα παιδιά των τριτέκνων και πολυτέκνων να κάνουν χρήση της ευεργετικής διάταξης όχι μόνο στην περιφέρεια διαμονής τους, αλλά σε οποιαδήποτε περιφέρεια υπάρχει η Σχολή της επιλογής τους. 

Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται μια σοβαρή αδικία για τα παιδιά της Στερεάς Ελλάδας. 

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ "ΣΥΝΤΟΜΑ" ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;! ΠΟΛΛΑ "ΘΑ" ΑΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ Κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ "ΓΥΡΙΣΕΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ(www.esos.gr.). ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΗ" ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ!). ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου