Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το δίλημμα ετέθην...


Ο Λαός εμίλησεν...

Η Δημοκρατία ενίκησε...









...Το ΠΑΣΟΚ απεβίωσεν...

7 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:
    ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάς εμπαίζουν προκλητικά, υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προσβάλλοντάς μας, και κάποιοι Έλληνες πολίτες, δυστυχώς, τούς πιστεύουν ακόμη.

    Οι άνθρωποι οι οποίοι ως “πρόθυμοι σωτήρες”, συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια σε όλες τίς κυβερνήσεις, οι οποίες φτωχοποιήσαν τον ΈΛΛΗΝΑ πολίτη, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και "φτωχών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί οι οποίοι υποστηρίξαν με πάθος, τα Μνημόνια, τίς περικοπές των μισθών και συντάξεων, κτλ, τολμούν και αντικρύζουν τον μισθωτό και συνταξιούχο, τον Έλληνα πολίτη, στα μάτια, προσπαθώντας, για μια ακόμη φορά να τον εξαπατήσουν, να τον πείσουν ότι το έκαναν για το “καλό” του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ -Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατασπάραξαν την Ελλάδα σαν άγρια θηρία και την έπεσαν και στα πτώματα τώρα, το έργο τους δεν τελειώνει ούτε με την χρεωκοπία της Χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΙΟ-ΛΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ 210 ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο "ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ" 217 ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου