Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που ο Κος Σαμαράς «εκτελεί» την απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου


Με αφορμή την κοινή συνέντευξη τύπου Μέρκελ – Σαμαρά, στο πλαίσιο των διμερών συνομιλιών τους για τη χώρα μας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ν. Φθ/δας εκφράζουν για μία ακόμη φορά «κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου» την απογοήτευσή τους για την εικόνα της εκπροσώπησης της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και για την πορεία των συνομιλιών γενικότερα.

Αμήχανα ο Πρωθυπουργός της χώρας Κος Σαμαράς, ψέλλισε για τη χώρα ακόμη και για τον εαυτό του με το : «ουδείς αναμάρτητος», την ολοσχερή παράδοση του λαού στις αδυσώπητες ορέξεις της Καγκελαρίου.

Καμία αντίσταση δεν φάνηκε να προέβαλε ο Κος Σαμαράς, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα  από τον ελληνικό λαό με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Καμία αντίρρηση δε διαφάνηκε να έχει ο Κος Σαμαράς στην πιστή εφαρμογή του ανεφάρμοστου (κατά γενική πλέον ομολογία) νέου μνημονιακού πακέτου μέτρων.

Παράδοση άνευ όρων της χώρας μας για μία ακόμη φορά στα χέρια των δανειστών που αισχροκερδούν σε βάρος της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Νότου.


Φαίνεται πλέον καθαρά η διγλωσσία και η ανεπάρκεια του Κου Σαμαρά στη διαχείριση της χώρας και του λαού της.

Ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που ο Κος Σαμαράς «εκτελεί» την απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου και συνεχίζει διαψεύδοντας τις προεκλογικές του εξαγγελίες, την αδιέξοδη πολιτική Παπανδρέου – Παπαδήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου