Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αυτοκτόνησε λογιστής από την Λαμία

  

Ανέβηκε στο γιαπί και έπεσε στο κενό. Ο 51χρονος λογιστής από την Λαμία έδωσε τέλος στη ζωή του νωρίς σήμερα το μεσημέρι. Το τραγικό περισταστικό σημειώθηκε στην οδό Μακροπούλου. Την σωρό του βρήκε μία γειτόνισα που σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία.
 

Ο 51χρονος έμενε μόνος του σε πολυκατοικία λίγα μόλις μέτρα από τη οικοδομή και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την δικαιοσύνη. 

  lamiastar


6 σχόλια:

  1. Ο αυτοχειρας που εχει προβληματα με τη δικαιοσυνη, μηπως λεγεται Κ.Γ. , μετειχε σε κυκλωμα πλαστων δανειων στη Ροδο? Που (για πού) δειτε το δημοσιευμα : www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=11540&catID=18&pubID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αυτόχειρα τον λέγαν Σταύρο. Οπότε τα Κ.Γ. σου είναι άκυρα!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Στο παρελθόν είχε κάποια προβλήματα φορολογικής και ποινικής φύσεως με τις αρχές, τα οποία φαίνεται δεν ξεπέρασε ποτέ και οδηγήθηκε στο απονενοημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογιστής γνωστός στον εμπορικό κόσμο, ο οποίος διέμενε σε γειτονική πολυκατοικίας από το σημείο που διέμενε, μόνος, δεν είχε οικογένεια.
    ΄Οπως δήλωσαν γείτονες που γνώριζαν τον 50χρονο, εκτιμούν οτι πρέπει να πρόκειται για αυτοκτονία αφού η οικοδομή είναι γιαπί ,δεν κατοικείται ενώ αναφέρουν επίσης οτι τον τελευταιο χρονικό διάστημα και μάλιστα μετα τον θάνατο της μητέρας του είχε κλειστεί και δεν είχε πολλές κοινωνικές επαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου