Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ


ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ

Τώρα που τελειώνουν τα πανηγύρια και τα κλαρίνα στο Δήμο Λοκρών, μήπως έχει την ευγενή καλοσύνη, το χρόνο και τη διάθεση, να λάβει μέτρα για την κατολίσθηση που έχει συμβεί στο δρόμο προς το σπίτι της Βουγιουκλάκη ?
 
Ανεβάζουμε τα αυτοκίνητα μέσα στα χωράφια για να περάσουμε.

Το πρόβλημα είναι από το χειμώνα, και αν δεν διορθωθεί πρίν  πιάσουν οι βροχές, η κατολίσθηση θα μεγαλώσει και θα αποκοπεί το πέρασμα.

Κατοικος Θεολόγου

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΙ ΕΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΒΡΑΧΩΔΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πανηγυρια,200αριές για ωδεία, και οτι αλλο λεφτα υπάρχουν, για εργα υποδομής δεν βλεπω να γινεται τιποτε. Αυτο το καλοκαιρι στο Θεολογο, χαρακτηρισμένος τουριστική περιοχή, μέναμε συχνά απο νερό, εν έτει 2012, απο το πρωι μέχρι τις 4 το απόγευμα, το βράδυ μεταξύ 7-10 μμ το νερό ετρεχε σαν κάτουρο, όλη η περιοχή είναι βρώμικη αφού καθαριότητα καθημερινή ΔΕΝ υπάρχει, τοσα χρόνια τα ίδια πραγματα. Δεν είναι αυτή η εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα, είναι η νοοτροπία των Μαλεσιναίων, γιατι δεν βλέπειςτα ιδια και στην Αταλάντη, στη Σκάλα, στις Λιβανάτες ? Για να κάνουν μια δουλειά προέχει το λαδομπούκι. Και απο τιμές τα μαγαζιά σκίζουν σαν τους κουρσάρους, απο αποδείξεις, ανάθεμα αν έχουν ξεσκονίσει τη ταμειακή ή έχουν τιμοκατάλογο. Αλλάξτε νοοτροπία γιατι οι εποχές αλλάξαν ανεπιστρεπτι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου